In timp ce altii alearga dupa doua turbine, el a renuntat la una. Acum isi vinde masina pe eBay cu suma de...

In timp ce altii alearga dupa doua turbine, el a renuntat la una. Acum isi vinde masina pe eBay cu suma de...
  • Un Mazda RX-7 din '93 a fost scos la vanzare pentru 37.995 de dolari
  • Exemplarul in cauza ascunde sub capota un motor cu o singura turbina
  • Diverse modificari modificari au fost operate inclusiv la nivel estetic
Distribuie pe Facebook

Un exemplar modificat al modelului japonez Mazda RX-7 a fost recent la vanzare peste Ocean, in orasul Houston din statul american Texas. Acesta vine la pachet alaturi de un pret de 37.995 de dolari si multiple imbunatatiri operate la nivel estetic, respectiv tehnic - printre care renuntarea la o turbina.

Chiar daca aparitia unui exemplar al modelului japonez Mazda RX-7 pe site-urile de specialitate nu mai reprezinta nimic anormal sau surprinzator zilele acestea, ei bine... cel scos recent la vanzare peste Ocean, in orasul Houston din statul american Texas, are ceva cu adevarat special, care nu poate trece neobservat ori nediscutat.

Inainte insa de a vedea despre ce anume este vorba, ei bine... tinem sa precizam ca automobilul din cazul de fata ne intampina alaturi inclusiv de multiple imbunatatiri operate la nivel estetic, prelungirea proeminenta atasata spoilerului fata, jantele Volk Racing pe 18 inch sau stopurile custom reprezentand cele mai bune dovezi de dat si argumente de inaintat.

Mazda RX-7 single turboMazda RX-7 single turbo

Mazda RX-7 single turbo

Tot la capitolul aparitii spectaculoase putem trece, de asemenea, si nuanta Black Pearl imprumutata de la fiorosul Dodge Viper, vantul schimbarii lovind si departamentul interior, acolo unde viitorul sofer al acestei Mazde RX-7 va lua loc pe un scaun restaurat, va primi catre un vitezometru nou-nout si va opera un schimbator Greddy.

Dupa cum cel mai probabil ti-ai dat deja seama, cea mai mare surpriza legata de modelul japonez scos recent la vanzare peste Ocean, in orasul Houston din statul american Texas, consta in motorizarea ascunsa sub capota sau, mai bine zis, in disparitia kit-ului twin-turbo caracteristic unitatii rotative de 1.3 litri si inlocuirea lui cu o singura turbina Garrett GT30x.

Cum au fost afectate performantele - si anume timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora, respectiv valoarea din dreptul vitezei maxime, de respectiva conversie ramane, pentru moment, o intrebare fara raspuns, anuntul dezvaluind ca ridicarea presiunii la 1.72 bari va aduce in compartimentul motor peste 500 CP.

Mazda RX-7 single turbo

Mazda RX-7 single turbo

Mazda RX-7 single turbo

Mazda RX-7 single turbo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (108) Poze Mazda RX-7 single turbo
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 29 Septembrie 2016