Inainte era plin de plastice, acum parca stai intr-un Mercedes. Galerie foto completa

Inainte era plin de plastice, acum parca stai intr-un Mercedes. Galerie foto completa
  • Inainte era plin de plastice, acum parca stai intr-un Mercedes
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale culmineaza cu nenumaratele insertii de piele finisata intr-o nuanta deschisa de albastru, inspirata de culoarea caroseriei in doua portiere.

Prezentata chiar la inceputul saptamanii curente, in urma cu doar o singura zi, cea mai noua creatie a polonezilor de la Carlex Design stie, cu siguranta, fara niciun fel de indoiala, cum sa se remarce. Si nu, nu despre grila supradimensionata specifica radiatorului sau caroseria finisata intr-o nuanta deschisa de albastru este vorba in cazul de fata, asa cum multe persoane ar fi tentate sa creada la prima vedere.

Ba dimpotriva: principala atractie se ascunde de privirile curiosilor, in cabina, acolo unde marea majoritate a suprafetelor din plastic se remarca acum prin insertiile de piele si / sau Alcantara din dotare.

Seria vestilor bune culmineaza cu insertiile de piele finisata intr-o nuanta deschisa de albastru, inspirata de culoarea caroseriei in doua portiere, dupa cum precizam si anterior. Cei mai atenti la detalii vor remarca, de asemenea, si cateva cusaturi contrastante la nivelul plansei de bord, volanului multifunctional cu design in patru spite, dar si scaunelor fata ori banchetei spate, pentru ca meniul sa fie complet.

Actuala generatie a gamei comercializate de Toyota sub denumirea de Tundra porneste, peste Ocean, pe piata din SUA, de la 33.675 de dolari si poate ajunge sa coste chiar si peste 50.000 de dolari.

Versiunea de baza gazduieste in compartimentul motor un benzinar aspirat cu opt cilindri in V, de 5.7 litri si 381 de cai putere, asociat unui sistem de tractiune spate sau integrala, in functie de preferintele clientilor. In ceea ce priveste lista cu dotari standard, variantele de top se bucura inclusiv de blocuri optice cu tehnologie LED, climatizare automata, trapa cu actionare electrica, scaune incalzite si ventilate.

Toyota Tundra de la Carlex Design

Toyota Tundra de la Carlex Design

Toyota Tundra de la Carlex Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Toyota Tundra de la Carlex Design
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 Ianuarie 2021