Initial au crezut ca este doar o gluma. Cati cai au pus nemtii in acest A7 'stock'

Initial au crezut ca este doar o gluma. Cati cai au pus nemtii in acest A7 'stock'
  • Cel mai nou proiect al companiei B&B are la baza un A7 3.0 TFSI
  • Fastback-ul nemtilor a primit pana la 425 cai putere sub capota
  • Proprietarii acestui model de Audi pot opta si pentru doar 385 CP
Distribuie pe Facebook

Prea multe modificari estetice nu are. De fapt, acest Audi A7 arata exact ca atunci cand a iesit de pe portile fabricii. Sub capota insa, situatia sta cu totul si cu totul diferit.

Primul A7 din istoria companiei Audi a fost lansat pe piata acum sapte ani, ca o alternativa la modelul Mercedes CLS. Asemeni celui din urma, masina producatorului din Ingolstadt a fost echipata cu mai multe motorizari, inclusiv un 3.0 TFSI de 300 CP si 440 Nm.

Respectiva unitate supraalimentata cu sase cilindri in V si injectie directa joaca, de altfel, rolul principal in acest material, nemtii de la B&B aducandu-i de curand cateva imbunatatiri pentru un total de 408 CP si 520 Nm. Suficient pentru ca viteza maxima sa depaseasca acum 250 km/h.

Tot pentru motorul 3.0 TFSI din gama Audi A7, tunerul din Siegen mai ofera si un pachet de performanta sinonim cu 425 CP. Clientii mai 'domoli' pot opta, in schimb, pentru o serie de modificari care cresc valorile maxime ale propulsorului V6 pana la doar 385 CP si 490 Nm.

Si in aceste ultime doua cazuri, optimizarile propuse de nemtii de la B&B au ca rezultat direct o viteza maxima de peste 250 km/h. Notele de plata pornesc de la 1.950 euro, cum se intampla cazul retetei Stage 1, si ajung pana la 5.950 euro, daca vine vorba despre meniul de 425 CP.

Celebra companie de tuning din Siegen a dezvoltat de-a lungul timpului o serie de imbunatatiri si pentru celelalte versiuni de motorizare, inclusiv 2.0 TFSI sau 3.0 BiTDI. Nu a scapat neatinse, de asemenea, nici motorul V8 TFSI de pe variantele de inalta performanta S7 si RS7 Sportback.

In cel din urma caz, nemtii de la B&B nu s-au oprit din a modifica unitatea bi-turbo de patru litri pana ce nu au obtinut 820 CP. Respectivul Stage 4 are insa un pret care ii va lasa cu gura cascata inclusiv pentru persoanele care si-au permis sa dea peste 100.000 euro pe un RS7: 49.950 euro.

Audi RS7 de la B&B

Audi RS7 de la B&B

Audi RS7 de la B&B

Distribuie pe Facebook
mai multe