Interzis cardiacilor: Audi RS6 cu kit DTM si 950 CP sub capota

Interzis cardiacilor: Audi RS6 cu kit DTM si 950 CP sub capota
  • Jon Olsson ne face cunostinta cu noua sa jucarie
  • Schiorul suedez a trecut pe un Audi RS6 de 950 CP
  • Pachetul de tuning include si un widebody din carbon
Distribuie pe Facebook

Modificarile aduse caroseriei te fac sa te intrebi daca nu cumva ai nimerit direct pe circuit, insa crede-ne pe cuvant: nu pachetul aerodinamic din fibra de carbon ar trebui sa fie principala ta grija.

Pus in miscare de un V8 bi-turbo cu 560 CP si 700 Nm in dreptul valorilor maxime, ultimul Audi RS6 Avant nu are nici un fel de problema in a accelera de la 0 la 100 km/h in numai 3.9 secunde.

Adaugam in meniu si o incursiune pana la 305 kilometri pe ora, iar concluzia finala este cat se poate de simpla si clara: super-break-ul din Ingolstadt ocupa un loc fruntas in topul celor mai rapide automobile ale planetei.

Audi RS6 Avant de 950 CP

Audi RS6 Avant de 950 CP

Dar asta nu inseamna neaparat ca fiecare posesor de Audi RS6 Avant C7 - de la primul si pana la ultimul, se va multumi exclusiv cu performantele standard ale modelului german (de familie).

Jon Olsson este una dintre persoanele care a visat la ceva mai mult de 560 CP si 700 Nm, celebrul schior suedez si participant la Gumball 3000 apeland la ajutorul specialistilor The Turbo Engineers pentru o doza extra de performanta.

Odata ajuns pe mainile celor de la TTE, super-break-ul din Ingolstadt s-a ales cu un nou kit de supraalimentare, plus alte cateva imbunatatiri, rezultatul final constand intr-un total de 950 de cai putere.

Nimeni nu stie inca nimic cu exactitate despre modul in care au evoluat timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h sau valoarea din dreptul vitezei maxime, insa putem spune ca modificarile nu se opresc aici.

Si asta pentru ca lista cu bunatati continua cu pachetul aerodinamic inspirat de Campionatul German de Turisme si realizat din fibra de carbon de fostul inginer sef al Koenigsegg - pachet aerodinamic caruia i se alatura un camuflaj pentru zapada si o pereche de jante de dimensiuni generoase.

Audi RS6 Avant de 950 CP

Audi RS6 Avant de 950 CPAudi RS6 Avant de 950 CP

Audi RS6 Avant de 950 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Audi RS6 Avant de 950 CP
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 2 Aprilie 2015