Isi inchiriaza masina de 1100 CP. Uite cat costa sa te dai o zi la volanul acestei Supra

Te-ai visat dintotdeauna la volanul unei Toyota Supra de 1.000+ cai putere? Acum ai sansa sa iti transformi dorintele in realitate.
Distribuie pe Facebook

Fondat in urma cu aproximativ zece ani, Turo este un serviciu similar Airbnb, insa cu masini in loc de case. Asemeni Airbnb, Turo este un serviciu unde poti gasi absolut orice masina, inclusiv o Toyota Supra cu 1.100 de cai putere.

Vestea mai putin buna este ca automobilul japonez modificat cap-coada se afla in orasul Houston din Texas, Statele Unite ale Americii. De asemenea, acesta este de inchiriat pentru o suma... nu intocmai mica, de 750 de dolari pe zi.

Este insa, bine de stiut, ca persoana care imprumuta aceasta Toyota Supra cu 1.100 de cai putere sub capota va putea parcurge - fara alte costuri suplimentare, pana la 1.000 de mile. Ce depaseste este taxat cu 1.37 dolari per mila.

Revenind la dezavantaje, faptul ca automobilul japonez modificat cap-coada se afla peste Ocean nu este singura problema. Potrivit anuntului de inchiriere, este necesar ca soferul care vrea sa conduca masina sa aiba cel putin 30 de ani.

Pe scurt, situatia este aceasta: Toyota Supra cu 1.100 de cai putere sub capota oferita spre inchiriere in orasul Houston din Texas, Statele Unite ale Americii, cu 750 de dolari pe zi (in limita a 1.000 de mile), doar persoanelor de peste 30 de ani.

Toyota Supra de inchiriat

Toyota Supra de inchiriat

Toyota Supra de inchiriat

Toyota Supra de inchiriat

Toyota Supra de inchiriat

Toyota Supra de inchiriat

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Toyota Supra de inchiriat
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 10 Octombrie 2017