Isteria continua: Un nou proiect de tuning ni se arata inainte de SEMA 2013

Isteria continua: Un nou proiect de tuning ni se arata inainte de SEMA 2013
  • Classic Design Concepts aduce la SEMA 2013 un Ford Mustang complet modificat
  • Lista cu imbunatatiri vizeaza atat aspectul tehnic, cat si pe cel estetic
  • Propulsia este asigurata acum de un V8 supraalimentat de 5.0 litri si 624 CP
Distribuie pe Facebook

O noua zi, un nou automobil modificat care-si anunta debutul si prezenta la editia din acest an a SEMA Show. Dar pe noi nu ne deranjeaza toata aceasta isterie legata de cel mai mare salon de tuning din intreaga lume. Ba chiar ne multumeste...

In cazul in care cele patru proiecte Ford Mustang anuntate pentru SEMA Show 2013 nu te incanta pe deplin, ei bine... avem si un al cincea exponat asteptat sa faca valuri la editia din acest an a celui mai mare salon de tuning din intreaga lume.

In cazul de fata, rolul principal este jucat de un Ford Mustang semnat Classic Design Concepts si botezat Bad Penny, a carei atractie majora este reprezentata de propulsorul ascuns sub capota. Un propulsor V8 cu o capacitate cilindrica de cinci litri, echipat cu un sistem de supraalimentare marca Ford Racing, cu serpisori Pypes si sistem de evacuare Magnaflow GT500, toate aceste modificari urcand puterea maxima pana la pragul celor 624 CP.

Ford Mustang by Classic Design Concepts

Si asta-i doar inceputul. Asa cum era de asteptat, numeroase imbunatatiri au fost operate si la nivelul suspensiei, respectiv sistemului de franare, muscle car-ul american fiind apoi vospit intr-o combinatie de negru, plus bronz si inzestrat cu un nou kit aerodinamic, ce include in componenta sa prelungiri pentru spoilerul fata si pragurile laterale, prize de aer pentru capota motorului, difuzor pentru spoilerul spate si, nu in ultimul rand, eleron pentru portbagaj.

In ceea ce priveste aspectul interior, noul Ford Mustang de la Classic Design Concepts se poate lauda atat cu o pereche de scaune fata Recaro, cat si cu un set de ceasuri marca Ford Racing. De asemenea, bancheta spate a fost inlaturata complet, in locul acesteia facandu-si loc un sistem audio de inalta fidelitate, accesorizat cu componente Kicker.

Ford Mustang by Classic Design Concepts

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 31 Octombrie 2013