Isteria SUPRA continua. Sportiva japoneza a primit jante negre, bodykit si o aripa spate uriasa

Isteria SUPRA continua. Sportiva japoneza a primit jante negre, bodykit si o aripa spate uriasa
  • Expusa la cursa din Formula Drift de la Irwindale
  • Pachetul include si o aripa spate uriasa
  • 340 CP si 500 Nm cuplu
Distribuie pe Facebook

Un atelier de tuning din California tocmai a tunat o Toyota Supra de ultima generatie. Masina urmeaza sa fie expusa cu ocazia etapei din Formula Drift gazduita de circuitul de la Irwindale.

SEMA Show, sau cu alte cuvinte cel mai mare eveniment dedicat masinilor modificate si industriei aftermarket, isi deschide anul acesta portile pe 5 noiembrie. Foarte multi tuneri si-au anuntat prezenta iar una dintre vedetele editiei de anul acesta pare sa fie noua generatie Toyota Supra.

Toyota Supra de la Auto Tuned

Asta pentru ca foarte multe nume din domeniu au anuntat ca pregatesc pachete de tuning pentru sportiva japoneza, majoritatea urmand sa fie prezentate publicului cu ocazia SEMA.

Cei de la Auto Tuned, un atelier de tuning din California, nu au mai asteptat evenimentul de la Las Vegas si urmeaza sa expuna o Supra tunata cu ocazia etapei din Formula Drift de la Irwindale.

Toyota Supra de la Auto Tuned

Masina in cauza va atrage cu siguranta multe priviri, daca nu cu nuanta galbena de la exterior, mai mult ca sigur o va face cu aripa spate uriasa. Printre imbunatatiri se mai numara o buza pentru bara fata, praguri si elemente aerodinamice pentru spoiler-ul spate. Nu lipsesc jantele negre, aftermarket.

Cat despre departamentul tehnic, nu stim daca Auto Tuned a umblat la acest capitol dar noua Supra vine destul de dotata inca din fabrica. Sub capota sportivei japoneze regasim un propulsor de 3.0 litri turbo, cu sase cilindri in linie, de provenienta BMW, care livreaza puntii spate 340 de cai putere si 500 Nm cuplu.

Toyota Supra de la Auto Tuned

Cu pedala de acceleratie la podea, noua Toyota Supra atinge 100 de km/h in 4.1 secunde si are o viteza maxima limitata electronic la 250 km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe