Italienii de la Ferrari o vor lua razna cand vor vedea ce s-a intamplat cu acest 550. VIDEO

Italienii de la Ferrari o vor lua razna cand vor vedea ce s-a intamplat cu acest 550. VIDEO
  • Americanii de la MRC Tuning au pregatit un Ferrari cu motor de Chevy
  • Respectivul 550 Maranello ofera acum un V8 cu doua turbine uriase
  • Valoarea din dreptul puterii maxime ramane pentru moment un mister
Distribuie pe Facebook

Din motive momentan necunoscute publicului larg, automobilul companiei din Maranello a primit sub capota o motorizare... Chevrolet.

Chiar daca arata ca oricare alt 550 construit si livrat de Ferrari in perioada 1996 - 2002, acest exemplar ajuns de curand pe mainile americanilor de la MCR Tuning este complet diferit de celelalte exemplare ale "turmei". Sa nu ne intelegi cumva gresit: acum ne referim exclusiv la unitatea din cadrul compartimentului motor.

Spre deosebire de tineretea sa, atunci cand ascundea sub capota un V12 cu capacitatea cilindrica de 5.5 litri, automobilul companiei italiene din Maranello este nevoit zilele acestea sa faca echipa cu un V8 de provenienta Chevrolet. Caruia, de dragul unei puteri maxime ridicole, i-au fost atasate doua turbine uriase.

Alte informatii cu privire la specificatiile respectivului Ferrari 550 nu exista pe nicaieri, insa nu ar fi deloc surprinzator daca exemplarul modificat de americanii de la MCR Tuning dispune in prezent de peste 485 CP, cat oferea in trecut. Daca presupuneri noastre se adeveresc, inseamna ca si performantele au crescut.

Lansat pe piata la mijlocul anilor '90 si comercializat vreme de sase ani, pana in 2002, atunci cand a fost inlocuit cu un 575, automobilul companiei italiene din Maranello reusea sa atinga suta in doar 4,4 secunde. Dar si mai impresionant suna valoarea din dreptul vitezei de top: 320 de kilometri pe ora, daca iti vine sa crezi.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 6 Septembrie 2019