Iti trebuie mult curaj sa pui motorul asta pe un Golf de prima generatie. POZE REALE

  • Acest VW Rabbit din 1982 vine cu 410 CP sub capota
  • Hot-hatch-ul german ofera un motor 2.1 turbo modificat
  • Proprietarul spera sa obtina pe masina 12.000 dolari
Distribuie pe Facebook

Un adevarat lup in blana de oaie, automobilul german ascunde de privirile curiosilor un benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de 2.1 litri. Puterea maxima: undeva in jurul a 410 CP.

A venit pe-aceasta lume ca un Volkswagen Rabbit L insa, in mainile actualului sau proprietar, a evoluat intr-o sperietoare de M-uri si AMG-uri.

Fabricat la inceputul anilor '80, automobilul german in trei portiere a primit sub capota - pe rand, motorul unui Scirocco si al unui Golf GTI.

Unitatea de doi litri imprumutata de la hot-hatch-ul din 1992 se afla si astazi la datorie, cu mentiunea ca a fost radical modificata intre timp.

VW Rabbit de 410 CP

VW Rabbit de 410 CP

Capacitatea cilindrica a crescut pana la 2.1 litri, in peisaj si-a facut aparitia inclusiv o turbina, astfel ca puterea maxima crescut pana la 410 CP.

Drept urmare, nu este deloc de mirare ca din echiparea acestui Volkswagen Rabbit L nici diferentialul LSD, nici franele supradimensionate.

Modificarile continua la nivelul suspensiei, insa doritorii trebuie sa stie ca automobilul german in trei portiere nu dispune de aer conditionat.

Vestea buna este ca pachetul tehnic oferit in cazul de fata nu duce lipsa cutiei manuala sau a servodirectie, pentru curiosi de acest aspect.

In ceea ce priveste pretul de vanzare al hot-hatch-ului de 410 cai putere si tractiune fata, ei bine... proprietarul spera sa obtina 12.000 de dolari.

Si totusi, doar trei oferte au fost facute pana la momentul de fata pentru impresionantul Volkswagen Rabbit L fabricat la inceputul anilor '80.

Niciuna dintre acestea nu depaseste suma de 4.650 de dolari, astfel ca automobilul german in trei portiere va reveni probabil la vanzare.

VW Rabbit de 410 CP

VW Rabbit de 410 CP

VW Rabbit de 410 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze VW Rabbit de 410 CP
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 28 Martie 2019