Jaguar XJ by Startech - Limuzina cu radacini nobile

In cazul in care planuiesti sa atragi toate privirile asupra ta, noul Jaguar XJ pare alegerea perfecta in materie de masini. Iar tuningul de la Startech dezvoltat special pentru limuzina britanica se afla pe lista lucrurilor pe care nu trebuie sa le ratezi.
Distribuie pe Facebook
Codul vestimentar include o gama completa de accesorii destinate stylingului exterior, ce va cuceri printr-un stil elegant si agresiv in acelasi timp. De exemplu, compania germana a creat o tinuta de gala, formata din mai multe piese de rezistenta, ce include spoiler fata cu prize de aer generoase si LED-uri, praguri laterale cu design atragator, spoiler spate cu difuzor inclus si eleron pentru portbagaj. Atingerea finala este redata de jantele exclusiviste, pe 21 inci, combinate cu o suspensie mai joasa, in timp ce criticii de moda vor aprecia si ornamentele pentru aripile fata, respectiv tips-urile unice ale sistemului de evacuare.

Jaguar XJ by Startech - Baietii rai sunt in cladire!

De asemenea, nemtii de la Startech au dat nastere si unei tinute de gala care sa imbrace interiorul excentricului Jaguar XJ, viitorii clienti urmand a se bucura aici de o combinatie clasica si moderna in acelasi timp. Asadar, pasagerii vor beneficia de piele neagra combinata cu piele bej, accentele de alcantara si insertiile de lemn masiv urmand a contribui din plin la o atmosfera de lux. Iar daca asta nu e indeajuns pentru a satisface si cele mai exigente gusturi, limuzina britanica se bucura si de prezenta unui sistem multimedia, construit in jurul a doua tablete Apple Ipad echipate cu internet si tastatura wireless.

Jaguar XJ by Startech - Baietii rai sunt in cladire!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Jaguar XJ by Startech
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 14 Martie 2011