Japonezii au terminat de tunat celebrul Lamborghini Aventador: supercarul din Sant'Agata Bolognese este acum de nerecunoscut

Japonezii au terminat de tunat celebrul Lamborghini Aventador: supercarul din Sant'Agata Bolognese este acum de nerecunoscut
  • Japonezii au terminat de tunat celebrul Lamborghini Aventador
  • Supercarul din Sant'Agata Bolognese este acum de nerecunoscut
Distribuie pe Facebook

Printre modificarile propuse de specialistii Liberty Walk se numara, mai mult sau mai putin surprinzator, si o aripa inspirata de prototipurile din 24 Heures du Mans.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de zece ani, celebrul Lamborghini Aventador este pe cale sa paraseasca definitiv, o data pentru totdeauna, linia de productie. De cealalta parte, marile companii de tuning ale planetei nu par sa aiba de gand sa se opreasca, prea curand, din a dezvolta noi upgrade-uri pentru supercarul marcii din Sant'Agata Bolognese, Italia.

Ba dimpotriva, asa cum au demonstrat-o, recent, si japonezii de la Liberty Walk, ce s-au asigurat ca niciunul dintre panourile ce compun caroseria cu doua portiere nu va scapa neatins.

Cunoscut sub numele de GT EVO, respectivul pachet culmineaza cu aripa inspirata de prototipurile din 24 Heures du Mans. Din peisaj nu lipsesc totusi, complet inutil de spus, nici spoilerele fata / spate agresiv stilizate, pragurile laterale proeminente sau noile jante din aliaj, de exemplu. O suspensie pe aer completeaza, intr-un final, lista modificarilor spectaculoase.

Nici nota de plata nu este de neglijat, doar costul elementelor de caroserie variind intre 94.600 si 187.000 de dolari, in functie de materialul selectat de clienti: plastic sau fibra de carbon.

Oferit sub forma unei serii produse intr-un numar limitat la numai 20 de bucati, se aude in targ, meniul GT EVO de la Liberty Walk transforma celebrul Lamborghini Aventador intr-un soi de avion de vanatoare. Ce ar trebui sa primeasca imediat un kit twin-turbo dezvoltat de specialistii Undergroung Racing pentru un set de cifre si valoari pe masura look-ului.

Lamborghini Aventador de la Liberty Walk

Lamborghini Aventador de la Liberty Walk

Lamborghini Aventador de la Liberty Walk

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Lamborghini Aventador de la Liberty Walk
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 17 Ianuarie 2022