Japonezii au terminat de tunat masina italiana care concureaza cu Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class

  • Cel mai nou tuning pentru Maserati Ghibli vine din Japonia
  • Sedanul italienilor vine acum cu jante mai mari si evacuare sport
  • Meniul continua cu noi LED-uri frontale si praguri proeminente
Distribuie pe Facebook

Cum arata acum prima versiune a sportivei Maserati Ghibli, dar si in ce consta propunerea celor de la Wald International, ei bine... aflam chiar din randurile urmatoare.

Dupa o pauza de aproape un deceniu si jumatate, cu editiei din 2013 a Salonului Auto International de la Shanghai, Maserati a lansat pe piata o noua generatie a sportivei Ghibli.

Reteta originala a masinii italiene a fost insa schimbata radical, sub faimoasa denumire a companiei italiene regasindu-se pentru prima data o berlina cu pana la 430 CP sub capota.

Proiectata pentru a concura impotriva unor modele precum Audi A6, BMW Seria 5 ori Mercedes E-Class, aceasta a ajuns de curand pe mana japonezilor de la Wald International.

Maserati Ghibli de la Wald International

Maserati Ghibli de la Wald International

Noua versiune a berlinei italiene este insotita de indicativul Black Bison si se remarca printr-o doza extra de agresivitate, datorata difuzorului posterior cu evacuare cvadrupla.

O alta modificare... care schimba fata celei mai recente generatii a celebrului Maserati Ghibli consta in LED-urile montate la nivelul partii frontale, in partea de jos spoiler-ului.

Totodata, berlina italiana - concurenta cu Audi A6, BMW Seria 5 ori Mercedes E-Class, a mai primit si un nou set de jante, plus insertii proeminente pentru pragurile laterale.

Una peste alta, propunerea japonezilor de la Wald International este pe cat de subtire, pe atat de impozanta, accesoriile anterior mentionate facandu-si imediat vizibil efectul.

De cealalta parte - asa cum era si de asteptat, de altfel, partea tehnica a masinii de la Maserati a scapat complet neatinsa, insa modelul Ghibli ofera inca din fabrica pana la 430 CP.

Maserati Ghibli de la Wald International

Maserati Ghibli de la Wald International

Maserati Ghibli de la Wald International

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Maserati Ghibli de la Wald International
mai multe