Japonezii au terminat de tunat noul Arteon. ASA arata acum masina germana

Japonezii au terminat de tunat noul Arteon. ASA arata acum masina germana
  • Cel mai nou tuning pentru VW Arteon vine de la Voomeran
  • Japonezii ofera prelungiri subtile pentru spoilere
  • Modelul companiei germane ofera si jante de tip multispita
Distribuie pe Facebook

Chiar daca asa ar putea parea la prima vedere, jantele de dimensiuni generoase si suspensia mai joasa cu cativa milimetri nu sunt nici pe departe singurele modificari primite de sportiva in cinci portiere a companiei Volkswagen.

Lansat cu surle si trambite la inceputul anului 2017, cu ocazia Salonului Auto International de la Geneva din luna martie, noul Volkswagen Arteon ocupa un loc fruntas in topul celor mai atragatoare modele de serie ale momentului.

Printre principalele puncte de atractie ale sportivei germane in cinci portiere regasim contrastul dintre capota alungita a motorului si portbagajul scurtat, dar si modul in care farurile au fost integrate la nivelul grilei radiatorului.

In acelasi timp, urmasul vechiului (Passat) CC se mai remarca si prin linia plafonului trasata ca la un coupe pur-sange, pe cand departamentul interior iese in evidenta prin instrumentele de bord digitale si alte cateva tehnologii de ultima ora.

Sub capota, noul Volkswagen Arteon este comercializat alaturi de mai multe motorizari benzina si motorina, vedeta la nivel de propulsoare fiind fara doar si poate in unitatea 2.0 TSI de 280 CP - oferita alaturi de sistemul 4Motion.

Ar mai fi si altele de spus despre versiunea de serie a sportivei germane in cinci portiere, insa si mai interesanta este varianta pusa la punct de Voomeran, o companie japoneza de tuning specializata in produsele marcii din Wolfsburg.

In aceasta configuratie, urmasul vechiului (Passat) CC scoate la iveala prelungiri subtile pentru spoilerul fata si pragurile laterale, primele fotografii oficiale ale respectivului proiect surprinzand inclusiv jante din aliaj de tip multispita.

O suspensie mai joasa completeaza intr-un final lista cu ingrediente magice a noului Volkswagen Arteon, in timp ce informatiile cu privire la o crestere de putere, posibile modificari interioare sau preturi de vanzare lipsesc cu desavarsire.

Volkswagen Arteon de la Voomeran

Volkswagen Arteon de la VoomeranVolkswagen Arteon de la VoomeranVolkswagen Arteon de la Voomeran

Volkswagen Arteon de la Voomeran

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Volkswagen Arteon de la Voomeran
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 9 Februarie 2018