Japonezii au terminat de tunat primul Q8 din istorie: noul SUV de la Audi e acum de nerecunoscut

Japonezii au terminat de tunat primul Q8 din istorie: noul SUV de la Audi e acum de nerecunoscut
  • Japonezii au terminat de tunat primul Audi Q8 din istorie
  • Oferta celor de la Rowen International vine cu noi prelungiri pentru spoilere, praguri si hayon
  • Clientii vor putea opta inclusiv pentur jante de la Savini
Distribuie pe Facebook

O creatie a specialistilor Rowen International, automobilul in cauza a scapat aparent fara niciun fel de modificare la nivel tehnic.

Prima parte a lunii ianuarie gazduieste debutul unui nou pachet de tuning pentru proprietarii celebrului Audi Q8, SUV-ul proiectat pentru a concura impotriva unor modele precum BMW X6 sau Mercedes GLE Coupe primind o serie de "imbunatatiri" tocmai de la o companie din Tara Soarelui Rasare.

Avand la baza un exemplar apartinand nivelului de echipare S-Line, proiectul ce poarta semnatura japonezilor de la Rowen International propune un plus vizibil de agresivitate la nivel de exterior, comparativ cu versiunea standard, datorat in special prelungilor nu intocmai subtile atasate spoilerelor fata / spate.

Audi Q8 de la Rowen International

Audi Q8 de la Rowen International

Noi elemente regasim si in dotarea pragurilor laterale sau chiar a hayon-ului, oferta in cauza incheindu-se in cele din urma cu prizele (false) de aer din dreptul aripilor si, daca mai era nevoie de precizat, cu setul de jante complet atipic de la Savini - care mizeaza la randul lui pe o combinatie de negru si alb.

Spre dezamagirea clientilor care visau la ceva mai mult decat... inca un pachet de tuning pentru caroseria in cinci portiere, tratamentul pregatit de japonezii de la Rowen International pentru primul Audi Q8 din istorie nu include niciun fel de modificare pentru partea tehnica specifica celebrului SUV Coupe.

De altfel, specialistii companiei din Tara Soarelui Rasare nu s-au incumetat sa "schimbe" nici reteta interioara a modelului proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum BMW X6, insa partea buna este ca exista numeroase ateliere care asteapta cu nerabdare sa se ocupe de acest aspect.

Audi Q8 de la Rowen International

Audi Q8 de la Rowen International

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 Ianuarie 2020