Japonezii au terminat de tunat vechiul AMG G63. Acum arata exact ca si unul de ultima generatie

  • Denumit Black Bison
  • Include grila de tip Panamericana
  • Motorul V8 de 5.5 litri este stock
Distribuie pe Facebook

Wald International a dezvoltat un pachet de tuning care face un Mercedes-AMG G63 din generatie anterioara sa arate ca unul proaspat iesit de pe linia de asamblare. Off-road-erul a primit si alte imbunatatiri estetice.

De la debutul sau, din anii '70, si pana in ziua de azi, celebrul Mercedes-Benz G-Class a pastrat aceeasi forma patratoasa care l-a consacrat si alte cateva elemente de design specifice, cum ar fi usile cu balamalele la vedere.

G63 Black Bison

Pentru un necunoscator toate G-urile sunt la fel dar un pasionat de automobile stie la ce detalii sa se uite pentru a deosebi un G-Class nou-nout de unul dintr-o generatie mai veche.

G63 Black Bison

Japonezii de la Wald International vor insa sa-i puna pe acestia din urma intr-o oarecare dificultate. Asta pentru ca tocmai au dezvoltat un pachet de tuning care face vechiul AMG G63 sa arate ca unul de ultima generatie.

G63 Black Bison

Avem aripile evazate care adauga 50 de milimetri de-o parte si de alta, grila Panamericana (specifica noilor modele AMG), bara fata cu prize de aer supradimensionate si lumini de zi cu LED incorporate, o bara spate cu difuzor de aer si un set de jante dezvoltat de Wald in atelierul propriu.

Acestea au diametrul de 24 de inch si vin imbracate in anvelope Toyo, speciale de off-road.

G63 Black Bison

Habitaclul a ramas neschimbat, la fel si motorul. Noua generatie G63 AMG ascunde sub capota un V8 twin-turbo de 4.0 litri insa vechea iteratie este echipata cu un V8 twin-turbo de 5.5 litri care dezvolta 563 de cai putere si 761 Nm cuplu.

G63 Black Bison

Desi vorbim de un off-roader care cantareste 2.5 tone, suta de kilometri este atinsa, in aceste conditii, in 5.8 secunde.

G63 Black Bison

G63 Black Bison

G63 Black Bison

G63 Black Bison

G63 Black Bison

G63 Black Bison

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze G63 Black Bison
mai multe