Japonezii de la Honda sunt fani Sonic. Surpriza niponilor pentru cel mai rapid arici din lume

Japonezii de la Honda sunt fani Sonic. Surpriza niponilor pentru cel mai rapid arici din lume
  • Honda lanseaza un Civic creat special in onoarea ariciului Sonic
  • Automobilul cu pricina se remarca la exterior printr-o caroserie cu adevarat unica
  • Interiorul propune un TV de 32 inch, plus o instalatie audio de top
Distribuie pe Facebook

Cel mai rapid arici al planetei aniverseaza anul acesta doua decenii si jumatate de existenta, printre celebritatile invitate la petrecerea data de Sonic regasindu-se si japonezii de la Honda - care au venit alaturi de un Civic special modificat in acest sens.

Poate ca intreaga planeta vuieste zilele acestea despre Pokemon Go, insa acum aproximativ doua decenii si jumatate... ariciul Sonic se afla pe buzele tuturor impatimitilor de jocuri video.

Indragitul personaj creat de japonezii de la Sega a reusit sa-i cucereasca inclusiv pe cei de la Honda, sefii producatorului auto din Tara Soarelui Rasare anuntand un cadou extrem de special pentru aniversarea cu pricina.

Vorbim, mai exact, despre un Civic modificat integral in onoarea ariciului Sonic, care iese in evidenta atat prin caroseria infoliata cu scene din respectivul joc video, cat si prin jantele custom vopsite in alb si rosu, ori galben si maroniu.

Din interiorul masinii dedicate indragitului personaj creat de japonezii de la Sega nu avem niciun fel de imagine, insa comunicatul de presa indica numeroase insertii de piele albastra. Plus un sistem multimedia cu TV de 32 inch si instalatie audio Rockford Fosgate.

Chiar daca nu este nimic la oficial la acest moment, despre propulsia acestei Honde Civic Sonic the Hedgehog Edition se spune ca este asigurata de un benzinar turbo cu capacitate de 1.496 de centimetri cubi, care produce undeva in jurul a 174 de cai putere si 220 de Newton-Metri.

Honda Civic Sonic Edition

Honda Civic Sonic Edition

Honda Civic Sonic Edition

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 3 August 2016