Japonezii n-au putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur

Japonezii n-au putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur
  • Japonezii n-au putut sa-i vanda una...
  • ... asa ca si-a construit-o singur
Distribuie pe Facebook

Neobisnuita masina este acum de vanzare, nota de plata pe care viitorul cumparator o are de achitat ridicandu-se la suma de 4.500 de lire.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 50 de ani si oferita, aparent, pana in 2006, legendara sportiva comercializata sub denumirea de Celica si-a intampinat clientii, de-a lungul timpului, in numeroase variante si configuratii. Printre optiunile propuse de niponii de la Toyota nu s-a regasit insa niciodata si o versiune dotata cu motor central - insa acest lucru nu inseamna ca un asemenea vehicul nu exista.

Toyota Celica cu motor central

Toyota Celica cu motor central

Ba dimpotriva, dupa cum o demonstreaza urmatorul exemplar - scos de curand, pe parcursul zilelor precedente, la vanzare, in Marea Britanie, cumparatorul sau avand de achitat o suma de aproximativ 4.500 de lire pentru modelul care a renuntat, mai mult sau mai putin surprinzator, de la persoana la persoana, si la plafon.

Construita pe baza unei Toyota Celica de ultima generatie, automobil cunoscut sub numele de cod T230 si disponibil intre anii 1999 - 2006, respectiva creatie a pastrat, in schimb, propulsorul aspirat de 1.8 litri si undeva in jurul a 190 CP. Cu precizarea ca acesta a fost mutat - similar cutiei de viteze, in spatele scaunelor fata. Nu exista, atat din pacate, cat si din nefericire, niciun fel de detaliu oficial cu privire la...

... puntea catre care ajunge puterea maxima, cu anuntul de vanzare publicat, acum cateva zile - pe internet, informand insa cumparatorii ca lista modificarilor cuprinde inclusiv o noua suspensie, cu bare anti-ruliu si amortizoare de tip coilover, multiple elemente de caroserie din fibra de sticla si, nu in ultimul rand, un sasiu tubular.

Toyota Celica cu motor central

Toyota Celica cu motor central

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Toyota Celica cu motor central
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 12 Iulie 2022