Japonezii n-au putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur. Acum conduce o masina unica pe planeta Pamant

Japonezii n-au putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur. Acum conduce o masina unica pe planeta Pamant
  • Japonezii n-au putut sa-i vanda una...
  • ... asa ca si-a construit-o singur
  • Acum conduce o masina unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Oferita in schimbul unei sume de circa 19.250 de dolari, nonconformista creatie se bucura de serviciile unui propulsor turbo cu patru cilindri si o capacitate de 2.5 litri. Modificat cu ajutorul specialistilor de la Turbo Tek si, la fel de important de mentionat, COBB Tuning.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de zece ani si comercializata pana in 2007, cea de-a doua generatie a celebrului autoturism disponibil sub denumirea de Subaru Impreza si-a intampinat cumparatorii - de-a lungul timpului, intr-un numar impresionant de savori si arome. Printre optiunile puse de legendarul producator la dispozitia clientilor nu s-a regasit, ce este drept, si o versiune Ute, insa acest lucru nu inseamna neaparat...

Subaru Impreza WRX STI Ute

Subaru Impreza WRX STI Ute

Subaru Impreza WRX STI Ute

... ca o astfel de varianta nu exista in lumea reala; ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi ori exagera cu nimic. Livrat alaturi de o nota de plata care rimeaza cu o 19.250 de dolari, neobisnuitul automobil nipon dispune - exceptand bena proaspat aparuta in peisaj, in partea din spate a caroseriei, si de noi jante din aliaj.

Seria modificarilor exterioare continua - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu o prelungire proeminenta pentru spoilerul fata si aparatoare de noroi de la Rally Armor, pe cand meniul interior debuteaza cu volanul sport si scaunele in doua culori, cu tetiere incorporate. Cu precizarea ca, odata ajunsi in cabina, soferul si pasagerul vor putea experimenta si o unitate audio, cu display color, semnata de Kenwood, boxe Alpine etc.

In ceea ce priveste partea tehnica, urmatorul Subaru Impreza WRX STI Ute se bucura, asa cum afirmam si la inceputul acestui material, de o unitate turbo in patru cilindri - cu capacitatea de 2.5 litri, modificata cu multiple piese Turbo Tek si COBB Tuning. Noile valori ale motorului lipsesc, din pacate, din anuntul de pe internet.

Subaru Impreza WRX STI Ute

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (149) Poze Subaru Impreza WRX STI Ute
mai multe