Japonezii sacrifica un Ferrari 458 de dragul tuningului

Japonezii sacrifica un Ferrari 458 de dragul tuningului
  • Cel mai nou proiect semnat Office-K are la baza un Ferrari 458 Spider
  • Printre modificarile operate se numara inclusiv o folie sclipitoare
  • Meniul mai include si accente din carbon, plus jante de culoarea cuprului
Distribuie pe Facebook

Niciodata nu stii la ce sa te astepti atunci cand vine vorba despre o masina modificata in stil japonez. Specialistii Office-K au exagerat insa de aceasta data, chiar si dupa regulile tuningului din Tara Soarelui Rasare.

Prezentat in premiera mondiala la mijlocul anului 2011, Ferrari-ul 458 Spider nu mai are nevoie de nici un fel de introducere sau prezentare.

Liniile si formele sale stilizate de Pininfarina au fascinat intreaga omenire, pe cand propulsorul V8 aspirat de 4.5 litri si 570 cai putere reuseste sa amplifice si mai mult senzatiile oferite de supercarul italian.

In plus, nu trebuie trecut cu vedere nici urmatorul detaliu: acesta este primul automobil din istorie care a reusit sa integreze in aceeasi propozitie termenii "hard top" si "motor central".

Ferrari 458 Spider by Office-KFerrari 458 Spider by Office-K

Asadar, intr-o alta ordine de idei, Ferrari-ul 458 Spider reprezinta o adevarata opera de arta. Dupa toate clasificarile din lume si din toate punctele de vedere.

Din nefericire, supercarul italian nu a fost apreciat pe deplin si de japonezii de la Office-K, acestia batandu-si practic joc de munca celor de la Pininfarina printr-un tuning... similar cu ce ar face anumiti compatrioti la o Dacie ruginita.

In cazul in care fotografiile nu sunt insa indeajuns de descriptive, atunci iata si in scris modificarile operate: folie exterioara urat sclipitoare, dinti de primata mancati partial de carii si cateva insertii de fibra de carbon care nu fac altceva decat sa pice ca nuca in perete.

Cuvintele de lauda lipsesc cu desavarsire si daca vine cumva vorba despre jante, care nu trec examenul nici la stil si nici macar la culoare. Despre interior nimeni nu stie nimic, cu exceptia faptului ca ursuletul de plus dintre scaune pare prea speriat pentru a iesi din masina. Si are si motive serioase: ar putea face implozie de la cat de dezgustator arata acest Ferrari 458 Spider.

Ferrari 458 Spider by Office-K

Ferrari 458 Spider by Office-K

Ferrari 458 Spider by Office-K

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Ferrari 458 Spider by Office-K
mai multe