Jeep Wrangler by Vilner: Plus de lux si stil pentru off-roader-ul american

Jeep Wrangler by Vilner: Plus de lux si stil pentru off-roader-ul american
  • Vilner modifica ultima generatie a modelului Jeep Wrangler
  • Off-roader-ul american se bucura acum de piele la interior
  • Meniul exterior include noi jante si accente cromate
Distribuie pe Facebook

Nu mai reprezinta nici un secret pentru nimeni: automobilele americane nu au stralucit niciodata atunci cand a venit vorba de calitatea materialelor folosite la interior. Totusi, spre deosebire de compatriotii sai, acest Jeep Wrangler a avut norocul sa ajunga pe mainile cui trebuia. Iar diferentele se observa imediat.

Plasticele de proasta calitate de la interior reprezinta o caracteristica regasita la majoritatea automobilelor americane, iar modelul Jeep Wrangler nu face exceptie de la aceasta regula. Totusi, spre deosebire de compatriotii sai, urmatorul exemplar al off-roader-ului yankeu a avut sansa de a ajunge pe masa de operatie a specialistilor de la Vilner. Iar imbunatatirile se observa numaidecat!

Jeep Wrangler by Vilner

Jeep Wrangler by VilnerJeep Wrangler by Vilner

Multumita numarului de magie reusit de celebra companie de tuning de la Sud de Dunare, Jeep-ul Wrangler in cauza se poate lauda acum cu o plansa de bord decorata la nivel superior cu piele de cea mai buna calitate, acelasi material facandu-si simtita prezenta din plin si la nivelul fetelor usilor, respectiv la nivelul scaunelor.

Jeep Wrangler by Vilner

Jeep Wrangler by VilnerJeep Wrangler by Vilner

De asemenea, cusaturile contrastante, de culoare alba, joaca si ele un rol extrem de important in crearea unei ambiante prietenoase cu soferul si oaspetii sai, lista cu imbunatatiri continuand cu accentele de negru aplicate plafonului si incheindu-se, in cele din urma, cu insertiile de crom ce accesorizeaza atat gurile de aer, cat si alte detalii ale cockpit-ului off-roader-ului american.

Jeep Wrangler by Vilner

Jeep Wrangler by VilnerJeep Wrangler by Vilner

Iar vestile bune nu se opresc aici. Spre deosebire de proiectele anterioare ale specialistilor bulgari, noul Jeep Wrangler de la Vilner se mai poate lauda cu numeroase modificari si la nivel de aspect exterior, jantele pe 20 inci cu design in sase spite, blocurile optice fata si spate inzestrate cu tehnologia LED, plus insertiile de crom de la nivelul grile frontale (si nu numai) numarandu-se printre principalele schimbari.

Jeep Wrangler by Vilner

Jeep Wrangler by VilnerJeep Wrangler by VilnerJeep Wrangler by Vilner

In cele din urma, proiectul celebrei companii de tuning de la Sud de Dunare s-a ales si cu o crestere de putere, propulsorul diesel de 2.8 litri ascuns sub capota bucurandu-se in urma optimizarii unitatii de control de un total de pana la 261 CP si 558 Nm - ceea ce reprezinta un surplus de 61 cai putere si 98 Newton-Metri comparativ cu versiunea standard.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Jeep Wrangler by Vilner
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 16 Ianuarie 2014