(Kitsch) Tuning de America: O limuzina Lincoln se crede... BMW Seria 7

(Kitsch) Tuning de America: O limuzina Lincoln se crede... BMW Seria 7
  • O limuzina Lincoln Town Car e de vanzare pe eBay
  • Masina a primit fata si spatele unui BMW Seria 7
  • Interiorul abunda in logo-urile companiei bavareze
Distribuie pe Facebook

Nu stim daca am apucat cumva sa iti spunem sau nu, dar automobilul cu pricina este de vanzare pe site-ul eBay. Si, in cazul in care deja te intrebai, poate fi al tau pentru suma de 18.000 dolari.

Inca de la bun inceput o sa ne grabim sa subliniem - si probabil ca esti de acord cu noi din acest punct de vedere, ca Lincoln-ul Town Car nu este chiar una dintre cele mai atragatoare masini ale planetei.

Ce se intampla insa daca alegi sa ii combini liniile si formele demodate ale caroseriei cu... partea frontala, respectiv cea posterioara a unui BMW Seria 7 proiectat de celebrul Chris Bangle?

Ei bine, desi nimeni nu a fost niciodata indeajuns de curios pentru a cauta un raspuns la aceasta intrebare, iata si rezultatul final: o creatie pe patru roti care te va ajuta sa dai faliment in cazul in care detii o companie de inchiriat limuzine.

Daca totusi esti dispus sa risti, atunci afla ca urmatorul Lincoln Town Car numara aproximativ 150 de kilometri la bord si poate gazdui - printre infinitele logo-uri BMW, pana la 12 pasageri.

Cat despre pretul de achizitie, dupa cum precizam si cateva randuri mai sus, de altfel, inedita limuzina americano-germana poate fi a ta pentru suma de 18.000 de dolari. Cam tot atat vei plati si pentru o masina normala, cu care sa nu atragi atentia. Acum depinde ce vrei tu...

Lincoln Town Car transformat in BMW Seria 7Un BMW Seria 7 transformat in limuzina? Nu nici vorba de asa ceva!

Lincoln Town Car transformat in BMW Seria 7Contrar aparentelor, acesta este un... Lincoln Town Car. Unul complet modificat, ce-i drept.

Lincoln Town Car transformat in BMW Seria 7Masina este de vanzare si, conform anuntului, poate gazdui pana la 12 pasageri. Printre infinitele logo-uri BMW, am mai adauga noi.

Lincoln Town Car transformat in BMW Seria 7Inca interesat de aceasta nebunie? Atunci afla ca 18.000 de dolari va trebui sa scoti din buzunare pentru masina fabricata in 2000.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Lincoln Town Car transformat in BMW Seria 7
mai multe