L-a facut mai puternic chiar si decat un Porsche. Cu cat isi vinde acest tip Golf-ul de 547 CP

L-a facut mai puternic chiar si decat un Porsche. Cu cat isi vinde acest tip Golf-ul de 547 CP
  • Un Golf cu 547 CP sub capota a fost scos recent la vanzare
  • Respectivul exemplar propune un V6 turbo de 3.2 litri
  • Cumparatorul va avea de scos din buzunare 25.990 euro
Distribuie pe Facebook

Jantele cu design multispita sunt singurul element vizual care separa acest Volkswagen Golf R32 de celelalte exemplare ale hot-hatch-ului german. Daca punem insa la socoteala ce se ascunde sub capota, ei bine... deja vorbim de un cu totul alt automobil.

Grila argintie care contrasteaza albastrul caroseriei, prizele supradimensionate ale spoilerului fata sau cele doua evacuari centrale caracteristice partii posterioare, toate aceste detalii indica faptul ca avem de-a face cu un VW Golf R32.

VW Golf R32 de 547 CP

VW Golf R32 de 547 CP

Spre deosebire insa de celelalte exemplare ale hot-hatch-ului german, automobilul din cazul de fata se mai poate lauda si cu un set de jante din aliaj cu design multimita si, nu in ultimul rand, o herghelie de 547 CP ascunsa sub capota.

Pentru ca, desi nu o arata, acest Volkswagen Golf R32 fabricat in cursul anului 2008 si scos de curand la vanzare in Olanda este pus in miscare de un propulsor pe benzina cu sase cilindri in V, o... turbina si capacitatea de 3.2 litri.

Daca mai punem la socoteala si imbunatatirile aduse cutiei DSG sau sistemul 4x4 oferit in standard de hot-hatch-ul german, parca spusele proprietarului potrivit carora primii 100 km/h vin dupa numai trei secunde incep sa aiba sens.

VW Golf R32 de 547 CP

VW Golf R32 de 547 CP

O alta veste buna consta in inlocuirea franelor de fabrica cu unele mai mari si, totodata, mai performante, acelasi VW Golf R32 aflat in cautarea unei noi case anuntand inclusiv cateva dotari de confort mai mult decat binevenite.

Iar acum facem referire la climatizarea cu reglare a temperaturii pe doua zone, la scaunele fata si bancheta spate imbracate in piele, la farurile cu xenon, pilotul automat si, nu in ultimul rand, la sistemul de navigatie cu ecran tactil.

Conform anuntului de vanzare publicat pe un site de specialitate, respectivul hot-hatch de origine germana are 114.000 kilometri la bord si o nota de plata de 25.990 euro - o nimica toata tinand cont ca tuningul a costat 20.000 euro.

VW Golf R32 de 547 CP

VW Golf R32 de 547 CP

VW Golf R32 de 547 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze VW Golf R32 de 547 CP
mai multe