L-au botezat JackHammer. Cea mai noua creatie Roush a impresionat audienta la New York

L-au botezat JackHammer. Cea mai noua creatie Roush a impresionat audienta la New York
  • Roush a adus noul Mustang JackHammer la New York
  • Este bazat pe versiunea GT Fastback cu motor V8
  • Pachetul complet costa 14.765 de dolari
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Roush Performance au adus la Salonul Auto de la New York mai multe proiecte interesante de-ale lor, inclusiv noul JackHammer bazat pe Mustang-ul GT de ultima generatie. Asa cum era de asteptat, acesta a atras mai toate privirile.

Specialistii Roush Performance nu puteau sa lipseasca de la Salonul Auto de la New York care tocmai si-a deschis portile pentru publicul larg. La standul tunerului, cei prezenti pot studia indeaproape cele mai recente proiecte Roush, printre care se numara si noul JackHammer.

2018 Roush JackHammer

Pachetul complet costa 14.765 de dolari, iar ca baza de plecare se foloseste un Ford Mustang GT (numai Fastback). Asta inseamna ca sub capota regasim un propulsor V8 de 5.0 litri, care primeste un supercharger Roush TVS 2650, iar puterea creste astfel de la 450 la 710 cai putere.

2018 Roush JackHammer

Partea buna este ca iti poti transforma Mustang-ul intr-un JackHammer, indiferent daca masina ta are transmisia manuala cu sase trepte sau pe cea automata cu zece rapoarte, lansata odata cu facelift-ul suferit de modelul american.

2018 Roush JackHammer

Spre deosebire de celelalte pachete oferte de tunerul american, acesta se dintinge prin grafica speciala, jantele negre cu diametrul de 20 de inch, aripa spate discreta, uriasa buza aerodinamica din fata, emblemele JH de pe grila sau placuta inseriata de pe motor, covorasele brodate, praguri iluminate sau prizele de aer de pe laterale.

2018 Roush JackHammer

Toate aceste imbunatatiri intra in pretul mentionat mai sus, insa optional, clientii mai pot opta pentru un sistem de evacure cu patru iesiri (activ sau nu), o suspensie TrakPak reglabila, scaune imbracate in piele, trusa de scule montata in portbagaj sau o nuca speciala pentru schimbatorul de viteze.

2018 Roush JackHammer

La fel ca toate proiectele Roush, si noul JackHammer 2018 vine alaturi de o garantie care se intinde pe o perioada de 5 ani sau 60.000 de mile (96.560 de kilometri).

2018 Roush JackHammer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze 2018 Roush JackHammer
mai multe