L-au facut s-arate ca un M, apoi i-au trantit sub capota un V8 de 4,6 litri. Acest BMW e unic in lume si se vinde pentru atat

  • Acest BMW 135i a fost scos de curand la vanzare
  • Licitatia se va incheia peste sase zile
  • Modelul bavarez ofera un V8 de 4.6 litri, printre altele
Distribuie pe Facebook

Un BMW Seria 1 fabricat la sfarsitul anilor 2000 a fost scos de curand la vanzare peste Ocean, in Statele Unite ale Americii. Pana aici nimic neobisnuit, exceptand faptul ca modelul bavarez de clasa compacta a primit de-a lungul timpului o intreaga lista cu modificari.

Prima generatie a modelului BMW Seria 1 a fost lansata pe piata in cursul anului 2004, iar amatorii de senzatii tari au profitat din plin de configuratia cu motoare in sase cilindri si tractiune spate a compactei bavareze.

Unul dintre cele mai interesante si, totodata, inedite exemplare ale automobilului care concureaza cu Audi A3 sau Mercedes A-Class vine de peste Ocean si ofera o intreaga lista cu modificari.

In centrul atentiei se afla o motorizare V8 de provenienta M3 E92, cu importanta mentiune ca unitatea respectiva a primit o capacitate de 4.6 litri, plus puterea maxima de 502 CP in urma unui tratament special marca Dinan.

BMW 135i cu motor V8

BMW 135i cu motor V8BMW 135i cu motor V8

BMW 135i cu motor V8

De la acelasi model bavarez de inalta performanta si clasa medie, ei bine... acest BMW (odata) 135i a mai preluat si cutia automata cu sapte rapoarte, dar si diferentialul cu alunecare spate.

Nu exista, din pacate, niciun fel de informatie oficiala cu privire la modul in care a evoluat sprintul 0 - 100 km/h ori viteza de top, anuntul de vanzare dezvaluind in schimb ca si franele / suspensia au fost imbunatatite.

Acum, in ceea ce priveste partea estetica, automobilul fabricat la sfarsitul anilor 2000 a fost transformat la exterior intr-un soi de replica a coupe-ului 1M - una cu jante pe 19 inch, de M3.

La polul opus se afla cabina compactei bavareze, care iese in evidenta prin mai multe elemente din gama BMW Performance, un exemplu concret in acest sens reprezentandu-l scaunele fata imbracate in piele si Alcantara.

Chiar daca ar fi fost extrem de interesant de aflat, anuntul de vanzare al respectivului 135i scos de curand la vanzare nu dezvaluie si suma investita in modificarile din randurile anterioare.

Sarim astfel direct la ultima parte referitoare la modelul inmatriculat pentru prima oara in 2009: acesta isi va schimba proprietarul la sfarsitul unei licitatii ce va mai dura sase zile si care, in prezent, a ajuns la 60.000$.

BMW 135i cu motor V8

BMW 135i cu motor V8

BMW 135i cu motor V8

BMW 135i cu motor V8

BMW 135i cu motor V8

BMW 135i cu motor V8

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (66) Poze BMW 135i cu motor V8
mai multe