L-au facut sa arate ca o masina de curse. Tuningul dupa care toti posesorii noului Range Rover SVR se vor topi

L-au facut sa arate ca o masina de curse. Tuningul dupa care toti posesorii noului Range Rover SVR se vor topi
  • De la Overfinch vine cel mai nou tuning destinat britanicului Range Rover Sport SVR
  • Propunerea celebrei companii aduce numeroase imbunatatiri la nivel de exterior
  • Modificarile interioare se rezuma la imbracarea in piele a cabinei SUV-ului din Gaydon
Distribuie pe Facebook

Este unul dintre cele mai potente si impunatoare SUV-uri pe care omenirea le-a vazut, insa acest detaliu nu l-au salvat din a deveni o tinta pentru marile companii de tuning ale planetei. Ba dimpotriva.

In cazul in care nu te-ai prins inca despre ce-i vorba, ei bine... subiectul principal al acestei discutii il reprezinta noul Range Rover Sport SVR, ajuns recent pe mainile specialistilor britanici din cadrul celebrei companii de tuning Overfinch.

Specialisti care au sarit peste imbunatatirea propulsorului de 550 de cai putere prezent la datorie si au trecut direct la modificarea design-ului exterior. Drept urmare, super-SUV-ul marcii din Gaydon ne intampina acum alaturi de un surplus vizibil de sportivitate, datorat in special prizelor omniprezente si, totodata, supradimensionate din echiparea spoilerului fata.

Capota bombata si ventilata a V8-ului supraalimentat de cinci litri reprezinta o alta atractie a partii frontale, pachetul de tuning pregatit de britanicii de la Overfinch pentru posesorii noului Range Rover Sport SVR continuand cu pragurile laterale proeminente.

Praguri laterale proeminente, care acum fac legura intre jante din aliaj cu aspect unic si dimensiuni generoase. Si, mai in gluma, mai in serios, ne "conduc" catre partea posterioara a super-SUV-ului marcii din Gaydon, caracterizata de un spoiler cu difuzor de aer inclus, livrat alaturi de un sistem de evacuare realizat din titan si decorat cu patru tobe de esapament.

Referitor la schimbarile operate la interiorul noului Range Rover Sport SVR, specialistii britanici din cadrul celebrei companii de tuning Overfinch s-au multumit doar sa imbrace in piele cabina si asa intesata cu numeroase detalii sinonime cu sportivitatea absoluta.

Ajunsi la final, tinem sa reamintim inca o data valorile maxime inscrise in cadrul fisei tehnice a super-SUV-ului marcii din Gaydon, cei 550 de cai putere ai V8-ului indesat in compartimentul motor dovedindu-se arhisuficienti atat pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 4.7 secunde, cat si pentru o viteza de top care depaseste 250 de kilometri pe ora.

Range Rover Sport SVR de la Overfinch

Range Rover Sport SVR de la Overfinch

Distribuie pe Facebook
mai multe