L-au lasat pe burta si i-au dat 580 CP. Asa ii sta cel mai bine noului C63 AMG Coupe

  • Cel mai nou tuning aplicat modelului C63 AMG Coupe aduce 580 CP sub capota
  • Automobilul german a mai primit, de asemenea, si o suspensie sport KW Variant 3
  • Nu lipsesc insa din meniu nici jantele pe 20 inch cu design in cinci spite duble
Distribuie pe Facebook

Ultimul pachet de tuning destinat versiunii in doua portiere a modelului Mercedes C63 AMG propune o suspensie mai joasa cu cateva zeci de milimetri, un plus de 104 cai putere pentru motorul V8 prezent la datorie, dar si patru jante in cinci spite duble pentru un maximum de atractivitate.

Despre ultima generatie a modelului Mercedes C63 AMG Coupe s-au spus si scris atat de multe in ultima perioada de timp incat aceasta nu mai are nevoie de niciun fel de introducere ori prezentare.

Pentru cei care au deschis insa internetul mai tarziu, tinem sa reamintim ca noul automobil de inalta performanta din Affalterbach gazduieste in compartimentul motor o unitate de 'doar' patru litri.

Chiar daca are o capacitate considerabil mai mica decat propulsorul pe care il inlocuieste, benzinarul cu opt cilindri in V din cazul de fata apeleaza la doua turbine pentru o putere minima de 476 CP.

Mercedes C63 AMG de 580 CP

Mercedes C63 AMG de 580 CP

Exista, de asemenea, si o versiune de top cu 510 cai putere sub capota, despre care compania germana afirma ca reuseste sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in exact patru secunde.

Si cu toate acestea, multe dintre companiile de tuning prezente la nivel global s-au grabit sa vina cu diverse solutii pentru imbunatatirea performantelor ultimului Mercedes C63 AMG Coupe.

Un astfel de exemplu este atelierul nemtesc BEST Cars und Bikes, ai carei specialistii au reusit sa stoarca din motorizarea V8 bi-turbo de 3.982 cmc anterior amintita undeva in jurul a 580 CP.

Modul in care au evoluat performantele noului automobil de inalta performanta din Affalterbach ramane, pentru moment, un mare mister, insa macar putem spune ca surprizele nu se opresc aici.

In afara cresterii de putere despre care discutam inclusiv cateva randuri mai sus, lista cu ingrediente magice mai anunta in cazul de fata si o suspensie KW Variant 3 ce reduce garda la sol cu cateva zeci de milimetri.

La final, pentru ca pachetul sa fie complet, acelasi Mercedes C63 AMG Coupe de la BEST Cars und Bikes scoate la inainte un set de jante din aliaj cu design in cinci spite duble si diametru de 20 inch.

Mercedes C63 AMG de 580 CP

Mercedes C63 AMG de 580 CP

Mercedes C63 AMG de 580 CP

Mercedes C63 AMG de 580 CP

Mercedes C63 AMG de 580 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes C63 AMG de 580 CP
mai multe