L-au lasat pe burta si i-au dat niste... aripi uriase. Plus 350 de cai putere.

L-au lasat pe burta si i-au dat niste... aripi uriase. Plus 350 de cai putere.
  • De la JE Design vine cel mai nou tuning destinat modelului SEAT Leon Cupra ST
  • Meniul cu pricina vizeaza versiunea de top Cupra 290 si aduce 350 CP sub capota
  • Germanii ofera inclusiv numeroase imbunatatiri pentru caroseria break-ului spaniol
Distribuie pe Facebook

Asta-i tuningul la care viseaza fiecare posesor al noului SEAT Leon Cupra ST. Din pacate insa, meniul cu pricina vizeaza doar versiunea de top Cupra.

In cazul in care te intrebai ce au mai facut germanii de la JE Design, ei bine... iata si raspunsul tau: s-au ocupat de imbunatatirea noului SEAT Leon Cupra 290 ST.

Absolut fiecare coltisor al break-ului spaniol de clasa compacta si inalta performanta a fost luat la modificat, extensiile proeminente aplicate aripilor laterale reprezentand, de exemplu, mandria exteriorului.

Tot la nivel de bunatati exterioare putem trece insa, fara niciun fel de problema, si spoilerele fata / spate agresiv stilizate, servite alaturi de jante pe 19 inch.

Ulterior, specialistii celebrei companii de tuning din Leingarten s-au pus pe instalat si un sistem de evacuare cu patru tobe de esapament, plus o suspensie mai joasa cu aproximativ 35 de milimetri.

Contrar a ceea ce am spus anterior, cabina noului SEAT Leon Cupra ST a scapat complet neatinsa, germanii de la JE Design avand cu totul altceva in minte.

Mai exact, break-ul spaniol de clasa compacta si inalta performanta a primit un plus de 60 CP, cei 350 de cai putere prezenti acum la datorie asigurandu-i o viteza maxima de 280 de kilometri pe ora.

La final, nu mai raman decat unul sau doua lucruri de spus despre tratamentul pregatit de specialistii celebrei companii de tuning din Leingarten.

El este compatibil inclusiv cu versiunea 265, respectiv varianta 280 sau, mai corect spus, elementele care compun exclusiv partea estetica, in speta widebody kit-ul anterior mentionat si jantele pe 19 inch.

Pentru cei interesati de preturi, avem 4.879 euro pentru modificarile aplicate caroseriei, 2.499 sau 3.677 pentru evacuare, 2.299 euro pentru cei 350 CP si 191 sau 2.299 euro pentru suspensia mai joasa. Plus 2.052 euro pentru incaltarile cu design unic.

SEAT Leon Cupra 290 ST de la Je Design

SEAT Leon Cupra 290 ST de la Je Design

SEAT Leon Cupra 290 ST de la Je Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze SEAT Leon Cupra 290 ST de la Je Design
mai multe