L-au urcat in varful ghetarului si l-au pozat. Asa arata cel mai tare AUDI SQ8 din cate ai vazut

L-au urcat in varful ghetarului si l-au pozat. Asa arata cel mai tare AUDI SQ8 din cate ai vazut
  • Au tunat un Audi SQ8
  • Motorul V8 diesel dezvolta 520 de cai putere
  • Suta de km pe ora este atinsa in 4.45 secunde
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la ABT Sportsline au tunat un Audi SQ8. SUV-ul german a fost mai apoi pozat si filmat din toate unghiurile de catre cei de la Auditography.

Audi SQ8 este, fara indoiala, o masina frumoasa si, cu 435 de cai putere sub capota, putem spune ca si puternica. Dar nemtii de la ABT au gasit o cale sa accentueze si mai mult aceste doua aspecte.

In primul rand, SUV-ul a primit un set de jante cu diametrul de 23 de inch iar garda la sol a fost coborata pentru o postura si mai agresiva. Totul este "imbracat" intr-o nuanta de negru si putin argintiu la nivelul oglinzilor exterioare.

Tunerul s-a jucat putin si cu propulsorul V8 twin-turbo de 4.0 litri, diesel, astfel ca cel de la volan are acum la dispozitie 520 de cai putere si 970 Nm cuplu, suficient pentru o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 4.45 secunde. ABT nu a spus nimic despre viteza maxima, dar din fabrica aceasta este limitata la 250 de km/h.

Cei de la Auditography au luat acum SQ8-ul tunat de ABT si l-au pozat/filmat la 2700 de metri altitudine, in Alpii austrieci. Da play clipului video de mai jos si admira-l si tu.

Distribuie pe Facebook
mai multe