La exterior umflat, sub capota dopat... cu 600 CP. Pentru cat se vinde acest furios CLS55 AMG

La exterior umflat, sub capota dopat... cu 600 CP. Pentru cat se vinde acest furios CLS55 AMG
  • Un Mercedes CLS55 AMG cu 600 CP sub capota a fost scos la vanzare in Olanda
  • Super-coupe-ul german dispune inclusiv de numeroase imbunatatiri exterioare
  • Viitorul cumparator va avea de platit pentru masina germana suma de 28.950 de euro
Distribuie pe Facebook

Un Mercedes CLS55 AMG fabricat la mijlocul anilor 2000 si modificat ulterior din (aproape) toate "incheieturile" a fost scos recent la vanzare in Olanda pentru suma de 28.950 de euro.

Prezentat sub forma de concept car cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din 2003 si lansat intr-o versiune de serie un an mai tarziu, primul Mercedes CLS a reusit sa impresioneze o lume intreaga cu formele sale.

In plus, pentru amatorii de senzatii tari, vechiul coupe cu patru usi din Stuttgart s-a bucurat inclusiv de o varianta de inalta performanta, livrata la pachet alaturi de o motorizare echipata cu opt cilindri in V si un compresor mecanic - inlocuita ulterior cu un V8 aspirat de 6.208 centimetri cubi.

Mercedes CLS de 600 CPMercedes CLS de 600 CP

Ei bine, unul dintre CLS-urile 55 AMG produse anterior de Mercedes a fost scos recent la vanzare in Olanda, exemplarul in cauza plusand cu numeroase imbunatatiri operate atat la nivelul caroseriei, cat si sub capota.

Vorbim, mai exact, despre spoilere fata si spate agresiv stilizate, despre aripi laterale proeminente, dar si despre jante supradimensionate cu design multispita. Combinate cu o suspensie mai joasa cu zece milimetri, respectivele detalii ii confera masinii germane un aspect... greu de trecut cu vederea.

La interior, modificarile lipsesc cu desavarsire, vechiul proprietar al CLS-ului 55 AMG scos la vanzare in Olanda preferand sa se lafaie in continuare de dotarile de lux oferite de super-coupe-ul in patru usi semnat Mercedes.

Mercedes CLS de 600 CPMercedes CLS de 600 CP

Dotari precum piele fina in doua culori, ornamente din lemn masiv, dar si scaune cu reglare electrica, masaj, climatizare automata sau trapa electrica. Plus sistem de navigatie, instalatie audio Harman Kardon, faruri bi-xenon, keyless entry, keyless go, distronic si asa mai departe.

Cat despre imbunatatirile operate in cadrul compartimentului motor, ei bine... faimosul propulsor de 5.5 litri prezent la datorie se lauda acum cu un total de 600 CP, sprintul 0 - 100 km/h realizandu-se astfel in patru secunde.

Acestea fiind spuse, nu mai ramane decat un singur capitol de lamurit, si anume faptul ca Mercedes-ul CLS55 AMG scos recent la vanzare in Olanda vine alaturi de o nota de plata care se ridica la suma de 28.950 de euro - in conditiile in care a parcurs doar 117.204 km in ultimii 11 ani.

Mercedes CLS de 600 CPMercedes CLS de 600 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze Mercedes CLS de 600 CP
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 Septembrie 2016