La inceput a fost un 320d Touring ca oricare altul. Acum este UNICUL M3 break de ultima generatie

La inceput a fost un 320d Touring ca oricare altul. Acum este UNICUL M3 break de ultima generatie
  • A fost la inceput un 320d Touring
  • Este unicul M3 Touring de ultima generatie
  • Motorul dezvolta 530 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Masina pe care o poti urmari si auzi in clipul video de mai jos a fost un BMW 320d Touring obisnuit, insa dupa multe ore de munca si cateva mii bune de euro a devenit unicul M3 break de ultima generatie.

Fanii constructorului bavarez de automobile plang si in ziua de azi dupa un M3 break, insa BMW nu da nici macar un semn ca ar vrea sa lanseze un astfel de model de serie pe viitor. Tocmai de aceea proprietarii de Seria 3, fie ele sedan sau break, apeleaza la astfel de proiecte prin care isi transforma masina obisnuita intr-un M3 aproape veritabil.

Cea mai noua descoperire vine din Olanda si arata absolut demential. Potrivit descrierii clipului, masina a fost la inceput un 320d Touring insa proprietarul a scos numaidecat motorul diesel si a montat in locul lui unitatea S55 twin-turbo, de 3.0 litri, de pe M3-ul de ultima generatie.

A urmat apoi o admisie performanta, o evacuare M Performance si o resoftare Stage 2 pentru ECU. Propulsorul cu sase cilindri in linie dezvolta acum 530 de cai putere iar sunetul te face sa dai volumul la maxim si sa-l asculti la nesfarsit.

Pentru ca transformarea sa fie completa, a fost nevoie de o capota si un volan de M4 GTS si de pachetul Competition complet.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 13 Iunie 2018