La naiba cu criza! Limo Broker anunta prima limuzina Audi R8 din lume

La naiba cu criza! Limo Broker anunta prima limuzina Audi R8 din lume
Proiectat de constructorul din Ingolstadt pentru a fi unul dintre cele mai rapide supercaruri din lume, exoticul Audi R8 va porni in curand pe urmele titlului de cea mai rapida limuzina din intreaga istorie. Stim, suna extrem de nebunesc, insa aceasta stire este cat se poate de reala.
Distribuie pe Facebook
In ciuda crizei financiare in care tindem sa ne afundam tot mai mult, cei de la Limo Broker a anuntat astazi ca planuiesc sa lanseze in viitorul nu foarte indepartat o limuzina bazata pe supercarul german Audi R8. In plus, pentru a demonstra ca ceea ce afirma nu este fictiune, ci pura realitate, compania britanica a pregatit si un filmulet care sa ne ofere o prima impresie despre viitoarea sa creatie.

Asa cum se poate observa si in materialul video prezent mai jos, nonconformistul Audi R8 Limo se bucura in continuare de serviciile aceluiasi V10 de 5.2 litri si 525 cai putere ce propulseaza si versiunea Coupe, respectiv varianta Spyder. In cazul de fata insa, ampatamentul a crescut considerabil, proiectul celor de la Limo Broker fiind de asemenea inzestrat si cu pana la opt usi (dintre care patru de tip gull-wing), respectiv opt scaune individuale.

In ceea ce priveste data marelui debut, acest aspect ramane momentan un mister. Tocmai de aceea tinem sa calauzim iubitorii de limuzine super-sport catre acest Mercedes S65 AMG cu sase usi.

Audi R8 Limo by Limo Broker



Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 Ianuarie 2012