Tuning de Polonia: Un Lamborghini Gallardo se crede... Aventador LP700-4

Tuning de Polonia: Un Lamborghini Gallardo se crede... Aventador LP700-4
  • Polonezii de la Suhorovsky Design au pregatit un tuning pentru Lamborghini Gallardo
  • In urma modificarilor operate, supercarul italian aduce extrem de mult cu Aventador
  • Pachetul include spoilerele fata si spate agresiv stilizate, plus alte modificari exterioare
Distribuie pe Facebook

Putin probabil ca cineva sa fi auzit pana acum de Suhorovsky Design, insa ceva ne spune ca inca necunoscuta companie poloneza va ramane pentru mult timp de-acum incolo intiparita in memoria pasionatilor de tuning. Nu neaparat prin numele sau... nu tocmai usor de retinut, ci mai degraba prin modificarile "inedite" aduse acestui Lamborghini Gallardo.

Desi au trecut aproximativ noua luni de la iesirea sa din productie, iar un succesor direct a fost deja lansat pe piata, modelul Lamborghini Gallardo ramane in continuare una dintre bazele preferate pentru proiectele de tuning. Lucru demonstrat de altfel si de polonezii de la Suhorovsky Design, una dintre primele lucrari premium ale companiei din Gluszyca desfasurandu-se in jurul supercarului italian. In plus, pentru ca meniul sa fie complet, tot din Sant'Agata Bolognese provin si inspiratiile exterioare, rezultatul final ducandu-ne cu gandul la impresionantul Aventador LP700-4.

Drept urmare, faptul ca partea frontala a fost restilizata complet nu ar trebui sa reprezinte nici un fel de surpriza, clasicul Lamborghini Gallardo iesind acum in evidenta printr-o sumedenie de elemente angulare. Muchiile ascutite impreuna cu detaliile proeminente si supradimensionate redirectioneaza aproape instant toate privirile catre partea posterioara a supercarului italian, locatie in care ne lovim si de un eleron aplicat capotei motorului. Si, in unele ipostaze, chiar si de o pereche de blocuri optice preluate de la Aventador-ul LP700-4 mai sus mentionat.

Tot de la cea mai noua nava amiral a producatorului de automobile din Sant'Agata Bolognese au fost imprumutate si jantele cu cinci spite in forma de Y, generoasele prize de aer de la nivelul panourilor laterale completand in cele din urma pachetul de tuning oferit de polonezii de la Suhorovsky Design. Un pachet de tuning de prost gust daca este sa ne intrebi pe noi insa, asa cum stim cu totii, gusturile nu se discuta.

Lamborghini Gallardo by Suhorovsky Design

Lamborghini Gallardo by Suhorovsky Design

Lamborghini Gallardo by Suhorovsky Design

Lamborghini Gallardo by Suhorovsky Design

Lamborghini Gallardo by Suhorovsky Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Lamborghini Gallardo by Suhorovsky Design
mai multe