Land Rover Defender by Kahn: Cum sa-ti faci loc prin zapada, cu stil!

Land Rover Defender by Kahn: Cum sa-ti faci loc prin zapada, cu stil!
  • Project Kahn ofera un nou set de imbunatatiri pentru Land Rover Defender
  • Pachet de tuning include modificari atat exterioare, cat si interioare
  • Propulsia este asigurata de o motorizare TDCi de 2.4 litri si 122 cai putere
Distribuie pe Facebook

Zapada a luat din nou prin surprindere autoritatile din Romania, insa cei cu dare de mana nu au nici un motiv real de ingrijorare. Asadar, in cazul in care banii nu reprezinta o problema majora, iar un exemplar al off-roader-ului Mercedes G-Class inca nu face parte din echipa ta, atunci afla ca britanicii de la Project Kahn sunt gata sa-ti ofere solutia salvatoare pentru aceasta iarna nemiloasa.

Asa cum probabil ti-ai dat deja seama, atunci cand vine vorba de salvarea ta sau a omenirii, off-roader-ul Land Rover Defender va reprezenta intotdeauna una dintre alegerile ideale. Pentru cei care viseaza insa sa scape cu stil de caderile masive de zapada sau de alte catastrofe naturale, specialistii din cadrul companiei de tuning Project Kahn au pregatit numeroase imbunatatiri pentru legendarul automobil britanic, imbunatatiri ce vizeaza atat aspectul exterior, cat si cel interior.

Land Rover Defender by Kahn

Asadar, in urma tratamentului suferit, off-roader-ul Land Rover Defender se remarca printr-un aspect mai robust ca oricand, acest detaliu fiind scos in evidenta atat de noua grila a radiatorului, cat si de noile ornamente aplicate nu doar blocurilor optice frontale, ci si aripilor laterale. De asemenea, automobilul britanic mai impresioneaza la nivel de aspect exterior si prin proiectoarele duble de la nivelul spoilerului fata, si prin nuanta de negru satin regasita la nivelul plafonului, dar si prin jantele Mondial finisate in doua culori si livrate intr-o dimensiune generoasa, de 20 de inci.

Land Rover Defender by Kahn

In ceea ce priveste interiorul, eleganta si rafinamentul reprezinta termenii cheie ce caracterizeaza acest aspect, specialistii din cadrul companiei de tuning Project Kahn optand aici pentru materiale sinonime cu luxul suprem, precum piele perforata, cusaturi in forma de carouri sau lemn masiv. Mai mult de-atat, nu lipsesc de pe lista cu modificari nici scaunele de tip scoica, pedalierul din aluminiu sau instrumentele de bord restilizate.

Land Rover Defender by KahnLand Rover Defender by Kahn

Informatiile cu privire la o crestere de putere lipsesc cu desavarsire pentru moment, noul Land Rover Defender de la Project Kahn multumindu-se, cel mai probabil, cu aceeasi motorizare 2.4 TDCi de 122 cai putere ce propulseaza si versiunea standard a off-roader-ului britanic.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Land Rover Defender by Kahn
mai multe