Lasat pe burta si dotat cu jante turbionare. Sau cum sa evidentiezi un banal F10

Lasat pe burta si dotat cu jante turbionare. Sau cum sa evidentiezi un banal F10
  • Cel mai nou proiect semnat Vossen are la baza un BMW Seria 5 F10
  • Modelul bavarez s-a ales cu numeroase modificari estetice
  • Principala atractie o reprezinta folia exterioara de un verde deschis
Distribuie pe Facebook

Multitudinea de exemplare intalnite la fiecare coltisor de strada i-a taiat destul din exclusivitate insa, din fericire, exista foarte multe solutii pentru a-ti transforma BMW-ul Seria 5 F10 intr-o aparitie cat mai speciala.

Daca si tu te numeri printre cei care iubesc la nebunie sa iasa in evidenta cand se afla la volanul propriului autoturism, atunci ai nimerit exact in locul potrivit. Vossen ne ofera astazi o lectie pretioasa despre ce schimbari (trebuie) sa ii aduci masinii tale pentru a va face remarcati in trafic.

Pornind de la un BMW Seria 5 F10 destul de comun in zilele noastre, specialistii americani si-au inceput pledoria cu o folie exterioara de un verde - extrem de - deschis, ce accentueaza parca si mai mult agresivitatea spoilerelor proaspat instalate la nivelul partii frontale, respectiv posterioare.

BMW F10 by VossenBMW F10 by Vossen

Ulterior, celor doua modificari li s-au alaturat si altele, precum eleronul din fibra de carbon integrat la nivelul capotei portbagajului sau accentele de negru ce au primit misiunea de a inlocui detaliile cromate oferite in standard de ultima generatie a modelului bavarez de clasa mare.

Fiind vorba despre o creatie marca Vossen, jantele din aliaj de dimensiuni generoase provin (deloc surprinzator) din ograda proprie a companiei americane de tuning si prezinta un design turbionar cu 13 spite.

La toate acestea se adauga si o suspensie pneumatica, care coboara periculos de mult garda la sol, dar care ii ofera totodata BMW-ului Seria 5 F10 acel ceva necesar iesirii in evidenta inca de la prima sa aparitie.

Nu stim daca si ce anume s-a intamplat in compartimentul motor, insa cei care pun accentul pe sportivitatea tehnica au la dispozitie numeroase optiuni din care sa aleaga. Indiferent ca vorbim despre oferta companiei bavareze sau a industriei tuningului.

BMW F10 by Vossen

BMW F10 by Vossen

BMW F10 by Vossen

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze BMW F10 by Vossen
mai multe