Le-a dat peste bot nemtilor. Ei i-au spus ca nu se poate, el le-a dovedit contrariul

Le-a dat peste bot nemtilor. Ei i-au spus ca nu se poate, el le-a dovedit contrariul
  • Si-a transformat propriul Audi S6 in RS6
  • Motorul V8 dezvolta acum 600 CP
  • Exteriorul arata asa exact cum ar trebui
Distribuie pe Facebook

Si-a dorit dintotdeauna un RS6 cu numai patru portiere, dar nemtii de la Audi i-au spus ca asa ceva este imposibil.

Nu a renuntat insa la visul lui de-o viata si, in loc sa se reorienteze catre versiunea super-sportiva a modelului A7 Sportback, a preferat sa achizitioneze un S6 sedan.

Pentru cei care nu stiu, varianta S6 este pusa in miscare de acelasi motor cu opt cilindri si doua turbine precum RS6 Avant, doar ca dezvolta 450 CP in loc de 560 CP.

La randul lui, modelul S6 ofera in standard tractiunea integrala quattro, care lucreaza in cazul de fata alaturi de o automata cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte.

Asadar, daca tot am aflat de unde a plecat, acum nu ne mai ramane decat sa vedem daca posesorul automobilului german a si reusit sa ajunga unde isi dorea.

Din punctul de vedere al puterii maxime, acest Audi S6 sedan concureaza cu versiunea RS6 Performance, motorul TFSI de patru litri producand mai nou 600 CP.

Suficient pentru ca timpul necesar acceleratiei de la 0 la 100 km/h sa coboare pana la 3.4 secunde, dupa cum spune insusi proprietarul modelului de origine germana.

Totodata, asemanatoare variantelor RS6 / RS7 este si partea estetica, respectivul Audi S6 Sedan primind aceleasi spoilere precum echiparile anterior mentionate.

In plus, vechea evacuare cvadrupla a fost inlocuita cu una care se termina in numai iesiri, astfel ca multi vor avea impresia ca... chiar au de a face cu un RS6 sedan.

Unul finisat complet intr-o nuanta de negru, singurele care mai anima putin situatia fiind etrierele sistemului de franare - vopsite intr-un galben contrastant.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 Ianuarie 2018