Le face concurenta tunerilor din Europa. Un atelier din Africa de Sud este "vinovat" pentru acest RS6

Le face concurenta tunerilor din Europa. Un atelier din Africa de Sud este "vinovat" pentru acest RS6
  • Acest RS6 a fost tunat de un atelier de tuning din Africa de Sud
  • Proprietarul a optat pentru o folie exterioara mata
  • Motorul V8 este cel mai probabil stock
Distribuie pe Facebook

Acest Audi RS6 Avant este opera unui atelier de tuning din Africa de Sud. Printre imbunatatiri se numara un set de jante supradimensionate, o folie mata pentru exterior si alte cateva componente specifice masinilor de off-road.

In urma cu ceva timp iti prezentam un Audi RS6 Avant scos parca dintr-o cursa de DTM. Ei bine, acelasi atelier de tuning din Africa de Sud care s-a ocupat de acel exemplar vine acum cu un alt RS6, nu chiar atat de extrem, insa cu siguranta interesant.

Audi RS6 in Army Green

Inainte de toate, caroseria a fost acoperita cu o folie mata de culoare verde, ca o trimitere directa la un vehicul militar. Avem mai apoi acele aripi evazate, o grila si prize de aer negre dar si un set de jante de la ADV.1, finisate in aceeasi nuanta.

Audi RS6 in Army Green

Nu stim de ce proprietarul a ales sa monteze un portbagaj pe plafon si un set de lumini auxiliare cu LED, insa adevarul este ca arata destul de bine. Aduce cu un off-roader practic, la bordul caruia oricine s-ar simti in siguranta indiferent de mediul inconjurator.

Audi RS6 in Army Green

Imbunatatirile tehnice sunt la randul lor necunoscute, astfel ca vom presupune ca unitatea V8 twin-turbo de 4.0 litri a ramas stock. In acest caz dezvolta 560 de cai putere sau 605 daca vorbim de versiunea Performance. In ambele cazuri, masina atinge 100 de km/h in mai putin de 4.0 secunde (3.9 pentru RS6 stock si 3.7 pentru RS6 Performance), iar viteza maxima este de 305 km/h.

Audi RS6 in Army Green

Desigur ca tunerii pot sa stoarca mai multa putere din unitatea V8, insa la fel poate sa faca si fabrica. La inceputul acestui an, Audi a anuntat o editie limitata Performance Nogaro pentru break-ul de performanta menita sa celebreze 15 ani de la debutul acestuia.

Audi RS6 in Army Green

Spre nemultumirea fanilor, nemtii vor asambla numai 150 de astfel de exemplare. Fiecare va fi finisat in nuanta Nogaro Blue iar puterea motorului a fost crescuta la 705 cai putere si 880 Nm cuplu. In aceste conditii, repriza 0-100 de km/h dureaza mai putin de 3.7 secunde iar viteza maxima creste la 320 de km/h.

Audi RS6 in Army Green

Audi RS6 in Army Green

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Audi RS6 in Army Green
mai multe