Lexus aduce la SEMA 2013 noua proiecte de tuning!

Lexus aduce la SEMA 2013 noua proiecte de tuning!
  • Lexus aduce la SEMA 2013 noua proiecte de tuning
  • Opt dintre acestea au la baza modelul Lexus IS
  • Ultimul, dar nu cel din urma este baza pe LFA
Distribuie pe Facebook

Asemeni celor de la Hyundai, Ford, Mazda, Porsche sau Chrysler, si japonezii de la Lexus vor fi bine reprezentati in cadrul SEMA Show 2013.

Urmand a se desfasura in perioada 5 - 8 noiembrie, editia din acest an a celui mai mare salon de tuning din lume va gazdui, printre altele, si nu mai putin de noua proiecte bazate pe gama de modele Lexus. Mai exact, opt dintre acestea vor avea la baza exemplare ale sedanului de clasa medie IS, in timp ce ultimul, dar nu cel din urma, va fi reprezentat de un exemplar LFA modificat de Endles Automotive si inzestrat cu un kit aerodinamic din fibra de carbon, plus jante forjate pe 20 inci.

Lexus la SEMA 2013

Revenind insa la cele opt proiecte de tuning ce au la baza exemplare ale sedanului de clasa medie IS, situatia se prezinta in felul urmator. Avem, pentru inceput, un Lexus IS300 de prima generatie echipat cu un sistem de supraalimentare ProLex Performance, sistem de evacuare custom si grila frontala JDM Altezza. Urmeaza, apoi, un exemplar Lexus IS250 de generatie a doua, ce se remarca prin numeroase imbunatatiri de ordin vizual, precum un nou kit aerodinamic, noi jante pe 20 inci, plus accesorii F Sport.

Lexus la SEMA 2013Lexus la SEMA 2013

Celelalte sase proiecte de tuning ramase sunt bazate pe ultima generatie a automobilului japonez de clasa medie si poarta semnatura unor companii celebre din industrie. Una dintre cele mai impresionante creatii va putea fi admirata la standul 46119, Lexus-ul IS in cauza iesind in evidenta atat prin galbenul sau vibrant regasit la nivelul caroseriei, cat si prin remarcabilul kit aerodinamic semnat Tommy Kaira, respectiv prin jantele Vossen pe 20 inci.

Lexus la SEMA 2013

De asemenea, nu va trece neobservat nici Lexus-ul IS regasit la standul 21609, care impresioneaza in special prin multiplele sale elemente exterioare realizate din fibra de carbon, prin jantele racing pe 20 inci si, nu in ultimul rand, prin suspensia A’PEXi SPL. Un alt Lexus care va atrage toate privirile asupra sa se regaseste in cadrul standului 24621, acest exemplar laudandu-se cu un transplant de motor si transmisie, propulsia fiind asigurata acum o unitate 2JZ-GTE cuplata la o cutie manuala cu cinci trepte.

Lexus la SEMA 2013Lexus la SEMA 2013

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze Lexus la SEMA 2013
mai multe