Limuzina de vis: Carlsson Aigner CK65 RS Blanchimont

Limuzina de vis: Carlsson Aigner CK65 RS Blanchimont
La aproape un an de la dezvaluirea lui Carlsson Aigner CK65 RS Eau Rouge, tunerul Carlsson si compania Etienne Aigner AG au facut din nou echipa, de aceasta data, pentru a crea limuzina de vis.
Distribuie pe Facebook

CK65 RS Blanchimont are la baza modelul S65 AMG insa beneficiaza de mai multa putere. Motorul V12 dezvolta acum o putere maxima de 705 cai putere si un cuplu maxim de 1.100 Nm (limitat electronic). Multumita acestei cresteri de putere, limuzina accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 3.9 secunde si atinge o viteza maxima de 320 km/h (limitata electronic).

Modificarile exterioare sunt discrete si se rezuma la spoilerul fata, pragurile laterale, spoilerul spate cu difuzor inclus, eleronul portbagajului si paintjob-ul in doua culori. De asemenea masina a fost coborata cu 30 mm si "sta" pe jante de 21 inci. La interior, viitori cumparatori vor beneficia de tot luxul: piele, sistem de navigatie, sistem de climatizare, scaune ventilate cu memorie, monitoare cu functie TV, sistem audio de inalta fidelitate, internet si multe altele.

Pretul pentru Carlsson Aigner CK65 RS Blanchimont porneste de la 390.000 euro fara taxe.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Carlsson Aigner CK65 RS Blanchimont
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 25 Iulie 2008