Loder1899 modifica noul Ford Fiesta ST. Si obtine niste rezultate interesante!

Loder1899 modifica noul Ford Fiesta ST. Si obtine niste rezultate interesante!
  • Loder1899 modifica noul Ford Fiesta ST
  • Valorile maxime au urcat pana la 235 CP si 335 Nm
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 6.5 sec.
Distribuie pe Facebook

Trecuta prin mainile specialistilor germani din cadrul companiei Loder1899, cea mai noua generatie a mini-hot-hatch-ului Ford Fiesta ST ofera acum performante de invidiat pentru segmentul din care face parte.

Echipata cu un propulsor turbo de 1.6 litri si "numai" 182 cai putere, ultima generatie a modelului Ford Fiesta ST pare sa fie in urma competitorilor sai, care nu doar ca se bucura de ceva mai multa putere, ci ofera si ceva mai multa performanta - iar aici ne referim in special la francezul Renault Clio RS 200. Totusi, cei care au pus deja mana pe un exemplar al mini-hot-hatch-ului Ford nu au nici un motiv real de suparare, germanii de la Loder1899 pregatind o serie imbunatatiri capabile sa transforme noul Fiesta ST intr-un exemplu de urmat pentru rivalii din segmentul din care face parte.

Despre ce esta insa vorba mai exact? Pai, pentru inceput, propulsorul 1.6 EcoBoost ascuns sub capota a fost resoftat, specialistii celebrei companii de tuning continuandu-si apoi numarul de magie cu adaugarea atat a unui nou intercooler, cat si a unui sistem de evacuare. Drept urmare, valorile maxime au sarit pana la pragul celor 235 cai putere si 335 Newton-Metri, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se acum in doar 6.5 secunde - cu aproximativ jumatate de secunda mai rapid ca in cazul versiunii standard.

Iar asta avea sa fie doar inceputul. Pe langa surplusul de putere si performanta, cea mai noua generatie mini-hot-hatch-ului Ford Fiesta ST s-a mai ales si cu cateva imbunatatiri aerodinamice, dar si cu un set de jante din aliaj, cu design in spite. De asemenea, nu lipsesc din meniu nici modificarile operate la nivelul suspensie, germanii de la Loder1899 asigurandu-se astfel ca manevrabilitatea va fi pe masura acceleratiei.

Ford Fiesta ST by Loder1899

Ford Fiesta ST by Loder1899

Distribuie pe Facebook
mai multe