Lorinser modifica noul Mercedes E-Class

Lorinser modifica noul Mercedes E-Class
  • Lorinser modifica noul Mercedes E-Class
  • Tunerul german promite diverse bunatati tehnice
  • Cateva schimbari intalnim si in plan estetic
Distribuie pe Facebook

Cum arata si cum suna propunerea germanilor pentru cei care au pus deja mana pe un exemplar al respectivului automobil de clasa mare din Stuttgart ramane sa descoperim chiar din randurile urmatoare.

Exact zece luni si jumatate. De atat a avut nevoie industria tuningului pentru a veni cu primul pachet de tuning destinat noului Mercedes E-Class, automobil dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia salonului desfasurat la Detroit in ianuarie 2016.

A meritat insa asteptarea? Ei bine, acum depinde si din ce unghi privesti ori de care parte a baricadei te afli - da in cazul in care un nou set de jante din aliaj reprezenta singurul detaliu pe care l-ai fi inlocuit la exemplarul din dotare, nu daca iti doreai ceva mai mult de atat.

Ce-i drept, nici meniul germanilor de la Lorinser nu se termina odata cu incaltarile in cinci spite duble si pe 21 inch, lista cu bunatati exterioare continuand cu o prelungire frontala din fibra de carbon... atat de subtila, incat exista destule sanse ca ea sa treaca total neobservata.

Lasam insa in urma upgrade-urile exterioare si aruncam o privire asupra departamentului interior, care propune acum mai nou covorase diferite, pedale din aluminiu si praguri iluminate. Pe scurt, nimic interesant ori major, daca este sa ne intrebi pe noi.

Dar daca avem mai mult noroc la nivel tehnic? Nu e cazul sa te entuziasmezi nici de-aceasta data prea tare, vestile bune adresandu-li-se exclusiv posesorilor de Mercedes E350d, respectiv E43 AMG, care se bucura acum de 300, respectiv 440 cai putere.

Intr-un final, persoanele care au pus mana pe un exemplar al Mercedes-ului E-Class W213 mai pot opta si pentru un kit capabil sa coboare garda la sol a modelului german de clasa mare cu cateva zeci de milimetri, conform oficialilor Lorinser.

Mercedes E-Class de la Lorinser

Distribuie pe Facebook
mai multe