Lumma Design a luat in colimator noul Q8. Pachetul nemtilor pentru cel mai luxos SUV de la AUDI

Lumma Design a luat in colimator noul Q8. Pachetul nemtilor pentru cel mai luxos SUV de la AUDI
  • Disponibil din vara acestui an
  • Include mai multe elemente estetice
  • Jantele sunt disponibile in mai multe dimensiuni
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Lumma Design au postat primele randari cu noul pachet de tuning pe care il pregatesc pentru Audi-ul Q8. Acesta include mai multe elemente aerodinamice si va fi disponibil incepand cu vara acestui an.

Anul trecut, constructorul din Ingolstadt s-a decis ca vrea o bucata din segmentul SUV-urilor Coupe, acolo unde isi disputa suprematia BMW X6 si Mercedes-Benz GLE Coupe, asa ca a lansat pe piata modelul Q8.

Audi Q8 de la Lumma Design

Asa cum era de asteptat, cel mai luxos SUV din istoria Audi a intrat deja in atentia tunerilor care ofera diferite pachete pentru clientii care vor ceva mai mult de la masina lor. Cel mai recent vine de la Lumma Design, iar primele randari ne dau ocazia sa vedem ce pregateste tunerul german.

Audi Q8 de la Lumma Design

Avem spoilere fata/spate noi, aripioare aerodinamice montate pe extremitatile barei fata, priza de aer din carbon pe capota, praguri, aripa spate montata deasupra hayonului, difuzor de aer din fibra de carbon, patru terminatii pentru sistemul de evacuare si jante in diferite dimensiuni (22, 23 sau 24 de inch).

Audi Q8 de la Lumma Design

Toate elementele pachetului vor fi disponibile de-abia in vara acestui an cu exceptia jantelor care pot fi comandate deja. Lumma Design le pune clientilor la dispozitie si distantiere, pentru un aspect mai lat.

Tunerul german are cateva idei si pentru interiorul Audi-ului Q8. In aceste randari apare o tapiterie din piele bicolora cu model diamantat, insa oferta Lumma este mai stufoasa de atat. Pana la urma, imaginatia clientilor este singura limita.

Audi Q8 de la Lumma Design

Sigura veste proasta este ca Lumma Design nu ofera si imbunatatiri de ordin tehnic, pentru acestea trebuind sa te adresezi altor tuneri, spre exemplu nemtilor de la ABT Sportsline.

Audi Q8 de la Lumma Design

Noul Audi Q8 poate fi comandat si pe piata din Romania, iar pretul porneste de la 75.085 de euro pentru versiunea Q8 45 TDI, cu 231 de cai putere, tractiune integrala quattro si transmisie automata Tiptronic cu opt trepte.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Audi Q8 de la Lumma Design
mai multe