Lumma Design accentueaza caracterul sportiv al noului Range Rover Sport

Lumma Design accentueaza caracterul sportiv al noului Range Rover Sport
  • Lumma Design modifica noul Range Rover Sport
  • Tunerul ofera atat bunatati tehnice, cat si estetice
  • Clientii pot opta si pentru un plus de performanta
Distribuie pe Facebook

Comparat cu predecesorul sau, noul Range Rover Sport iese imediat in evidenta prin surplusul de prize de la nivelul partii frontale, dar si prin blocurile optice, respectiv geamurile laterale reduse ca dimensiuni, toate acestea impreuna cu unghiul (ceva mai) agresiv la care au fost pozitionate parbrizul si luneta conferindu-i SUV-ului britanic o prezenta mult mai dinamica si impunatoare.

Aceeasi doza crescuta de sportivitate caracterizeaza noul Range Rover Sport si pe plan tehnic, reducerea greutatii cu pana la 420 de kilograme transformand SUV-ul britanic intr-una dintre cele mai performante optiuni ale intregului segment. Dovada a acestei afirmatii sta chiar versiunea Supercharged care, multumita propulsorului sau V8 supraalimentat de cinci litri si 510 cai putere, are nevoie de numai cinci secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Range Rover Sport by LummaRange Rover Sport by Lumma

Range Rover Sport by Lumma

In cazul in care nici unul dintre cele doua capitole dezbatute (pe scurt) nu sunt indeajuns pentru a te convinge cu privire la atitudinea sportiva a noului Range Rover Sport, atunci nu mai exista decat o singura solutie. Asa cum probabil ti-ai dat deja seama, aceasta implica in mod activ industria tuningului si presupune optarea pentru un pachet de modificari capabile sa-ti satisfaca toate gusturile si poftele in materie de agresivitate. Fie ele de ordin tehnic sau estetic...

Una dintre aceste solutii poarta semnatura germanilor de la Lumma Design si vine in ajutorul celor aflati in cautarea unui plus de sportivitate pentru al lor nou Range Rover Sport cu un kit aerodinamic absolut remarcabil, ce include spoilere fata si spate dramatic stilizate, aripi laterale supradimensionate si, nu in ultimul rand, doua eleroane pentru partea posterioara a SUV-ului britanic. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici prizele de aer aditionale, sistemul de evacuare cu patru tobe de esapament sau jantele pe 23 de inci, rezultatul final fiind vopsit intr-o combinatie de negru / rosu care sa scoata si mai mult in evidenta aspectul exterior (acum) de-a dreptul razboinic.

Din pacate, fotografiile care sa surprinda imbunatatirile operate la nivel de interior lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa brosura cu modificarile pe care specialistii Lumma Design le pun la dispozitia posesorilor noului Range Rover Sport anunta accesorii dintre cele mai variate, realizate fie din piele si / sau alcantara, fie din aluminiu, lemn si / sau fibra de carbon. In plus, aceeasi brosura ne mai dezvaluie ca viitorii clienti pot opta si pentru un plus de putere si performanta, obtinut in urma optimizarii unitatii de control.

Range Rover Sport by LummaRange Rover Sport by Lumma

Range Rover Sport by Lumma

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Range Rover Sport by Lumma
mai multe