LUMMA Design modifica noul GLE Coupe si ni-l vinde pe post de CLR G 800

LUMMA Design modifica noul GLE Coupe si ni-l vinde pe post de CLR G 800
  • Primul pachet de tuning destinat noului Mercedes GLE Coupe vine de la Lumma Design
  • Oferta companiei germane include numeroase elemente estetice interioare si exterioare
  • Clientii vor putea opta in viitorul apropiat si pentru un total de 650 de cai putere
Distribuie pe Facebook

In ciuda pompoasei sale denumiri, care ne duce cu gandul la un super-mega-bolid de 800 CP, modelul celor de la Mercedes-Benz a scapat fara modificari in compartimentul motor...

Iti mai aduci aminte de GLE-ul Coupe? Proiectat pentru a concura impotriva BMW-ului X6, modelul lansat de Mercedes-Benz cu ocazia Salonului Auto International Nord-American desfasurat la Detroit in urma cu aproximativ sapte luni revine astazi in atentia noastra multumita celor de la LUMMA Design.

Pentru ca, vezi tu, celebra companie ce-si are sediul in oraselul Winterlingen este prima care s-a incumetat sa ia la modificat automobilul cu stea in frunte ce combina practicabilitatea unui SUV cu agresivitatea unei masini sport. Nu Brabus, nu Carlsson, nu Lorinser sau alt tuner "de casa" al producatorului german.

Mercedes GLE Coupe by Lumma DesignMercedes GLE Coupe by Lumma Design

Lasand insa in urma acest aspect, ce anume include oferta celor de la LUMMA Design pentru (ne)fericitii posesori ai Mercedes-ului GLE Coupe? Pai, dupa cum putem observa si in cele patru fotografii disponibile pentru moment, meniul in cauza porneste cu un pachet exterior plin de elemente si detalii supradimensionate.

Daca modificarile radicale aduse capotei motorului, spoilerelor fata si spate sau aripilor si pragurilor laterale nu sunt suficiente pentru a-ti alunga pofta de tuning, atunci afla ca aceeasi celebra companie din Winterlingen mai propune alte doua eleroane posterioare, respectiv patru jante din aliaj, pe 24 inch fiecare.

Urmeaza pe lista celor de la LUMMA Design accesoriile interioare, noul Mercedes GLE Coupe alegandu-se la nivelul cabinei cu numeroase insertii de piele fina si ornamente din fibra de carbon. La cererea expresa a clientilor, rivalul BMW-ului X6 poate fi decorat si cu accente de lemn exotic, conform comunicatului oficial.

Din punct de vedere tehnic, automobilul cu stea in frunte ce combina practicabilitatea unui SUV cu agresivitatea unei masini sport nu ne rezerva nici un fel de surpriza majora. Cel putin pentru moment, viitorul apropiat promitand sa aduca sub capota un total de 650 de cai putere...

Mercedes GLE Coupe by Lumma Design

Mercedes GLE Coupe by Lumma Design

Distribuie pe Facebook
mai multe