Made in Germany: GeigerCars ne incanta privirile cu un Jeep de 718 CP

Made in Germany: GeigerCars ne incanta privirile cu un Jeep de 718 CP
  • GeigerCars ne incanta privirile cu un Jeep Grand Cherokee SRT de 718 CP
  • SUV-ul american ascunde sub capota un V8 supraalimentat de 6.4 litri
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza acum in numai 3.9 secunde
Distribuie pe Facebook

In timp ce americanii de la Jeep continua sa caute raspunsul corect la dilema producerii unui Grand Cherokee SRT Hellcat, germanii de la GeigerCars par sa-l fi gasit deja.

Nemultumit de cifrele si numerele actualului Jeep Grand Cherokee SRT? Solutia salvatoare vine de la GeigerCars, celebra companie germana de tuning sosind cu un nou pachet de tuning destinat SUV-ului american de inalta performanta.

Disponibil in schimbul unei sume deloc neglijabile, de aproximativ 23.900 de euro, meniul cu pricina aduce in prim plan un compresor mecanic de 2.9 litri, dar si alte imbunatatiri necesare atingerii unui total de 718 CP si 776 Nm.

Iar surprizele nu se opresc aici, acelasi Jeep Grand Cherokee SRT de la GeigerCars fiind capabil, de asemenea, si de o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 3.9 secunde, respectiv o viteza maxima de 295 de kilometri pe ora.

Pe plan estetic, lista cu modificari se limiteaza la o noua folie exterioara, plus un set de jante pe 22 inch care, impreuna cu garda la sol coborata prin intermediul unei suspensii sport, ii confera SUV-ului american de inalta performanta un aspect mai agresiv ca oricand.

Upgrade-urile interioare lipsesc cu desavarsire pentru moment, cei care platesc 66.900 de euro pentru a cumpara Jeep-ul Grand Cherokee SRT (in versiunea sa stock) de la GeigerCars primind insa numeroase dotari de confort - precum tractiune integrala, cutie automata cu opt rapoarte, scaune sport imbracate partial in piele, volan multifunctional cu incalzire, sistem audio de inalta fidelitate, dar si climatizare automata sau trapa panoramica.

Jeep Grand Cherokee SRT by GeigerCars

Jeep Grand Cherokee SRT by GeigerCars

Jeep Grand Cherokee SRT by GeigerCars

Jeep Grand Cherokee SRT by GeigerCars

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Jeep Grand Cherokee SRT by GeigerCars
mai multe