Magia Continua: VW Touareg Hybrid by Je Design

Magia Continua: VW Touareg Hybrid by Je Design
Este adevarat, germanii de la Je Design ne-au incantat cu un pachet de tuning pentru noul VW Touareg inca de la aparitia acestuia, insa magia continua. Pentru ca a venit randul versiunii Hybrid sa se bucure de un tratament estetic, servit la pachet alaturi de o crestere considerabila de putere.
Distribuie pe Facebook
In urma cu mai bine de jumatate de an, primul VW Touareg by Je Design si-a facut aparitia in mod oficial, iar intreaga lume a tuningului a fost atrasa pe loc de aceasta magnifica creatie. La baza statea versiunea cu motor V8 TDI, care in urma modificarilor suferite se putea lauda in fata tuturor cu wide-body kit impresionant si o putere maxima de 410 CP - un plus de 70 cai putere comparativ cu varianta standard.

Magia Continua: VW Touareg Hybrid by Je Design

Dar asta nu avea sa fie totul. Iata ca programul de magie a continuat odata cu trecerea timpului si compania germana a inzestrat si noul VW Touareg Hybrid cu acelasi tratament special. Iar asta nu poate insemna decat un singur lucru: SUV-ul din Wolfsburg se va remarca acum inca de la prima aparitie, multumita unui wide-body kit compus din spoiler fata cu prize generoase de aer, spoiler spate cu difuzor inclus, eleron pentru plafon si, bineinteles, un set delicios de extensii pentru aripi. De asemenea, viitorii clienti vor fi ispititi si cu evacuare dubla, nota finala fiind insa data de jantele pe 22 inci, combinate cu o suspensie ce coboara garda la sol cu aproximativ 35 de milimetri.

Magia Continua: VW Touareg Hybrid by Je Design

Modificarile nu lipsesc nici din compartimentul motor, acolo unde germanii de la Je Design au optat pentru modificarea unitatii de control. Drept urmare, valorile maxime au crescut pana la nu mai putin de 440 cai putere si 630 Nm, indeajuns pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 5.9 secunde si o viteza maxima de 255 km/h. Comparativ, versiunea standard beneficiaza de numai 380 cai putere si 580 Nm, in timp ce la capitolul performant avem de-a face cu o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 6.5 secunde si o viteza maxima de 240 km/h.

Magia Continua: VW Touareg Hybrid by Je Design

In ceea ce priveste pretul modificarilor, compania din Leingarten percepe 5.355 euro pentru wide-body kit, 595 euro pentru evacuare, 3.999 euro pentru cresterea de putere (include garantie un an pentru motor, compresor, transmisie si tren de rulare; poate fi extinsa la doi ani pentru suma aditionala de 199 euro), 1.428 euro pentru modului suspensiei pneumatice si 5.190 pentru noile roti (jante plus pneuri). Intregul pachet este disponibil pentru suma de 21.105 euro (instalarea si vopsirea sunt incluse), in timp ce noul VW Touareg Hybrid poate fi al tau pentru aproximativ 68.950 euro (pret de pornire in Romania, TVA inclus).

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze VW Touareg Hybrid by Je Design
mai multe