Mai ieftin de atat nu gasesti. Cu cat se vinde acest Alpina B3 3.3

Mai ieftin de atat nu gasesti. Cu cat se vinde acest Alpina B3 3.3
  • Un exclusivist Alpina B3 3.3 Touring a fost scos la vanzare
  • Masina bavareza ofera un motor de 3.3 litri si 280 CP
  • Pretul de vanzare se invarte in jurul sumei de 9.000 euro
Distribuie pe Facebook

Ai visat dintotdeauna sa detii un automobil Alpina, insa niciodata nu ai avut bugetul necesar pentru o astfel de achizitie? Spre deosebire de celelalte exemplare scoase la vanzare, urmatorul are un pret de numai 8.900 euro.

A fost fabricat in anul 2001, iar de-atunci si pana in prezent a parcurs undeva in jurul a 225.000 de kilometri. De buna sa functionare s-au asigurat doar service-urile autorizate, o alta bila alba constand in lista generoasa cu dotari diferite.

Cel mai probabil insa, exista multe BMW-uri Seria 3 E46 Touring in aceasta situatie. Numai ca in cazul de fata nu vorbim chiar de un oarecare exemplare, ci de unul trecuti prin tratamentul Alpina B3 3.3.

Alpina B3 Touring de vanzareAlpina B3 Touring de vanzare

Drept urmare, sub capota avem un 3.3 derivat din unitatea in sase cilindri a M3-ului E36 american, capabil sa livreze puntii spate - prin intermediul unei transmisii manuale cu sase rapoarte, undeva in jurul a 280 de cai putere si 335 de Newton-Metri.

Sprintul de la 0 la 100 kilometri pe ora dureaza astfel doar 6.1 secunde, pe cand viteza maxima este de 260 de kilometri pe ora. Nici despre consumul mediu de carburant nu te poti plange: 9.9 litri la 100 km.

In ceea ce priveste partea estetica, si acest Alpina B3 3.3 Touring ne intampina alaturi de spoilere subtil restilizate, respectiv jante din aliaj cu design multispita. Asta la nivel de exterior. La interior regasim tapiterie si instrumente de bord specifice.

Alpina B3 Touring de vanzareAlpina B3 Touring de vanzare

Ca dotari, avem urmatoarele: geamuri electrice, climatizare automata, radiocasetofon, dar si cruise control sau volan multifunctional. Principala atractie consta insa in placuta inscriptionata cu numarul 86.

Exact, acesta este cel de-al saselea BMW Seria 3 E46 care se poate lauda cu motorizarea de 3.3 litri si 280 de cai putere. Nimeni nu stie cu certitudine unde s-a oprit productia, anumite voci sustinand raspunzand cu 591 la intrebarea cu pricina.

Pretul de vanzare? Aproximativ 8.900 de euro. Adica o nimica toata in comparatie cu cele peste 85.000 de marci germane platite la momentul achizitionarii masinii bavareze acum un deceniu si jumatate.

Alpina B3 Touring de vanzareAlpina B3 Touring de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Alpina B3 Touring de vanzare
mai multe