Mai mult este intotdeauna mai bine. Dupa asta pare ca s-au orientat si cei de la G-Power in ceea ce priveste Mercedes-ul G63 AMG

Mai mult este intotdeauna mai bine. Dupa asta pare ca s-au orientat si cei de la G-Power in ceea ce priveste Mercedes-ul G63 AMG
  • Nemtii de la G-Power au prezentat pachetul de tuning pentru Mercedes-ul G63 AMG
  • Acesta include modulul Bi-Tronik 5 V1 si un set de jante pe 23 de inch
  • Motorul V8 de 5.5 litri produce acum 645 de cai putere si 900 Nm cuplu
Distribuie pe Facebook

Pachetul de tuning dezvoltat de cei de la G-Power pentru Mercedes-ul G63 AMG include un plus de putere si jante Hurricane RR.

Mercedes-ul G-Class este unul dintre cele mai dorite SUV-uri ale constructorului german, iar acum se nemtii pregatesc deja viitoarea generatie, care ati ghicit, arata cam ca si actuala. Dar, pana la finalul lui 2017 cand vom face cunostinta cu aceasta, tunerii iau pe rand G-ul si fac ce stiu ei mai bine.

Mercedes-AMG G63

Cel mai recent exemplu vine din partea nemtilor de la G-Power care tocmai au lansat pachetul de tuning pentru G63 AMG. Desigur, ati spune ca nu ar fi nevoie de asa ceva, deoarece 571 de cai putere din motorul V8 de 5.5 litri sunt de ajuns. Dar ati vazut vreodata sa ii opreasca acest detaliu pe tuneri? Normal ca nu.

Mercedes-AMG G63

Cei de la G-Power au instalat numaidecat modulul Bi-Tronik 5 V1 calculatorului de bord original, iar acesta a inceput sa-si faca treaba exemplar. Prin modificarea parametrilor primiti de ECU de la senzorii motorului, motorul V8 produce acum 645 de cai putere si 900 Nm cuplu.

Mercedes-AMG G63Mercedes-AMG G63

Uriasul SUV accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 5.3 secunde, iar viteza maxima a fost crescuta si ea la 250 de km/h, prin eliminarea limitatorului de viteza original.

Mercedes-AMG G63

Este foarte important ca protocoalele standard de siguranta au ramas neschimbate, astfel ca daca motorul nu functioneaza normal, spre exemplu se supraincalzeste, modulul celor de la G-Power se opreste automat.

Mercedes-AMG G63

Pachetul de tuning pentru Mercedes-ul AMG G63 mai contine si un set de jante Hurricane RR pe 23 de inchi, produse din aluminiu folosit in industria aeronautica.

Mercedes-AMG G63

Pretul celor doua "accesorii" este unul pe masura, astfel ca modului de putere costa 5,796 de euro iar jantele 8,391 de euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mercedes-AMG G63
mai multe