Mai multi cai putere pentru cel mai accesibil SUV de la Audi. Pachetul oferit de ABT poate fi deja comandat

  • Cel mai accesibil crossover sportiv de la Audi
  • Motor turbo de 2.0 litri si 300 CP din fabrica
  • Costa cel putin 24.800 de euro in Romania
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la ABT Sportsline au dezvoltat un pachet de tuning pentru versiunea S a celui mai accesibil SUV de la Audi. Motorul turbo dezvolta acum cu 50 de cai putere mai mult decat inainte.

SQ2 este printre putinele modele din gama S de la Audi care inca mai poate fi comandat cu un motor pe benzina. Este vorba despre o unitate turbo de 2.0 litri, cu patru cilindri, care dezvolta 300 de cai putere si 400 Nm cuplu, suficient pentru o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 4.8 secunde si o viteza maxima de 250 km/h.

Audi SQ2 de la ABT

Chiar daca este cel mai accesibil crossover din gama Audi, SQ2 poate fi comandat alaturi de o tractiune integrala quattro si o transmisie automata S Tronic cu sapte trepte si dublu ambreiaj.

Audi SQ2 de la ABT

Nemtii de la ABT Sportsline au dezvoltat acum un pachet de tuning pentru Audi SQ2, care urca inainte de toate puterea motorului la 350 de cai putere si 440 Nm cuplu. Asta inseamna ca suta de kilometri pe ora este atinsa acum in 4.6 secunde si cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului se va opri la 262 km/h.

Audi SQ2 de la ABT

Clientii pot opta deasemenea pentru patru seturi de jante aftermarket, din gama DR, FR, ER-C sau GR, cu dimensiuni care variaza intre 19 si 20 de inch. In rest, crossover-ul din Ingolstadt a ramas stock.

Audi SQ2 poate fi comandat si pe piata din Romania, pretul de pornire fiind de 24.863 de euro cu TVA inclus.

Audi SQ2 de la ABT

Nemtii de la Audi au improspatat in ultimele luni gama S, multe dintre modele putand fi comandate numia cu motorizari diesel V6 de 3.0 litri. Printre exceptii se numara nava amiral S8 care vine echipata cu propulsorul V8 twin-turbo de 4.0 litri capabil de 570 CP. Pentru un nivel scazut de emisii, dar si pentru un consum redus de combustibil, unitatea beneficiaza de un sistem mild-hybrid la 48 V.

Audi SQ2 de la ABT

Audi SQ2 de la ABT

Audi SQ2 de la ABT

Audi SQ2 de la ABT

Audi SQ2 de la ABT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Audi SQ2 de la ABT
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 Iulie 2019