Mamba GT3 Street e BMW-ul pe care nu stiai ca-l vrei. Are 750 CP sub capota si un design SF

  • Mamba GT3 Street e cel mai agresiv M4 pe care banii il pot cumpara
  • Proiectul companiei Hoffy Automobile ofera un motor de 750 CP
  • Exteriorul, dar si interiorul sunt specifice unui model de curse
Distribuie pe Facebook

Pare mai degraba un proiect desprins din lumea Photoshop-ului, insa exista pe bune si asteapta cu nerabdare primele comenzi.

Mamba GT3 Street este numele celui mai agresiv M4 pe care banii il pot cumpara la momentul de fata, cu toate ca nimeni nu stie inca pretul pentru care se vinde.

Despre proiectul companiei Hoffy Automobile se cunosc in schimb alte detalii esentiale, precum specificatiile motorului instalat sub capota: trei litri si 750 CP.

Totodata, din primele informatii oficiale reiese ca numeroase imbunatatiri au fost operate inclusiv la nivelul suspensiei, sistemului de franare, dar si cutiei de viteze.

Mamba GT3 Street

Mamba GT3 Street

Mamba GT3 Street

In plan estetic, noul Mamba GT3 Street iese numaidecat in evidenta prin partea frontala complet restilizata, despre care multi vor avea... extrem de multe de spus.

Schimbarile radicale continua la nivel de posterior, acolo unde dimensiunea eleronului atasat capotei portbagajului depaseste orice limita a imaginatiei.

Capota propulsorului cu sase cilindri in linie, extensiile atasate aripilor laterale, prizele de la nivelul geamurilor sau difuzorul spate nu sunt nici ele mai cuminti.

Pachetul exterior se incheie cu o pereche de stopuri OLED si un set de jante pe 21 de inch, in timp ce interiorul merge o combinatie clasica de piele, plus alcantara.

Accentele din fibra de carbon si cusaturile contrastante, realizate partial sub forma de carouri, sunt alte detalii care diferentiaza acest BMW M4 de unul normal.

Totodata, noul Mamba GT3 Street se mai poate lauda si cu un sistem audio de inalta fidelitate, realizat la comanda, pe cand un roll-cage este disponibil optional.

Mamba GT3 Street

Mamba GT3 Street

Mamba GT3 Street

Mamba GT3 Street

Mamba GT3 Street

Mamba GT3 Street

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Mamba GT3 Street
mai multe