Mansory scoate pe piata cel mai puternic Mercedes AMG GT de pana acum. Cum arata si ce poate

Mansory scoate pe piata cel mai puternic Mercedes AMG GT de pana acum. Cum arata si ce poate
  • Mansory anunta un tuning de 730 CP pentru noul Mercedes AMG GT S
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza acum doar 3.4 secunde
  • Viteza maxima urca pana la 330 de kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Nemultumit cu cifrele si numerele noului Mercedes AMG GT S? Germanii de la Mansory au solutia: un pachet de tuning ce urca valorile maxime ale motorului V8 bi-turbo pana la 730 de cai putere.

Salonul Auto de la Geneva ne bate la porti, Mansory profitand de ultimele ore ramase pana la marea deschidere pentru a ne dezvalui tot ce trebuie sa stim despre surpriza sa.

O surpriza care consta intr-un pachet sanatos de tuning destinat noului Mercedes AMG GT S, ce creste puterea maxima a propulsorului V8 bi-turbo de patru litri pana la aproximativ 730 CP.

Mercedes AMG GT S de la MansoryMercedes AMG GT S de la Mansory

Multumita imbunatatirilor aduse atat celor doua turbine, cat si sistemelor de admisie a aerului, respectiv evacuare a gazelor, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza acum in 3.4 secunde.

Vestile bune continua cu viteza maxima de 330 de kilometri pe ora, supercarul german fiind astfel cu circa 20 km/h mai rapid in versiunea Mansory decat in varianta standard.

In ceea ce priveste departamentul estetic, detaliile agresiv stilizate de la nivelul spoilerelor fata si spate atrag instant privirea, insa nu vor trece neobservate nici extensiile proeminente dedicate aripilor laterale.

Mercedes AMG GT S de la Mansory

Extensii care, conform comunicatului oficial de presa, cresc latimea totala a caroseriei noului Mercedes AMG GT S cu 25 de centimetri. Drept urmare, jantele masoara 9.5, respectiv 10.5x21 inch.

La interior avem insertii de piele si ornamente din carbon prezente din belsug, combinatia clasica de negru si rosu fiind insotite inclusiv de accente / cusaturi contrastante de culoare alba.

Detaliile referitoare la pretul pachetului de tuning semnat Mansory si destinat supercarului german lipsesc cu desavarsire pentru moment, drept pentru care reamintim suma minima de bani necesara achizitionarii celui din urma: 135.360 euro daca vine vorba despre piata auto din Romania.

Mercedes AMG GT S de la MansoryMercedes AMG GT S de la Mansory

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes AMG GT S de la Mansory
mai multe